Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

22. januar 2013

Flere omgivelser, tak

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , , , — Henny Stewart @ 23:50

Her midt eftermiddag fik den dårlige samvittighed overtaget, og jeg byltede mig ind i frakke, handsker, pandebånd, støvler, og hvad har vi. Min intention var at gå rundt om blokken. Det er lidt længere, end jeg hidtil har gået, så jeg tog min telefon med. Det er rart at vide, at man kan ringe efter en chauffør, i nødstilfælde. Det blev nu ikke nødvendigt. Det var den hersens nye telefon, jeg havde med, den man med lidt held kan blogge fra, men det var det altså godt nok for koldt til.
Mørkt og kedeligt
Men jeg fik da taget nogle billeder. Fik jeg sagt, at det var midt eftermiddag? Det var næsten mørkt. Man siger, at dagene længes, men jeg længes til, at man kan mærke det for alvor! Ellers kan jeg sige, at min nye telefon tager udmærkede billeder, den har endda blitz! Men der er problemer med fotografen. Jeg kommer meget let til at tage rystede billeder med den. Men det er sikkert et spørgsmål om øvelse, så vel som så meget andet.

I morgen skal jeg til en samtale med en person, der muligvis kan visitere mig til noget kommunalt genoptræning. Det håber jeg, hun kan. Ellers må jeg bare fortsætte med at trave render i fortovene her omkring, og det er ved den søde grød ikke særlig inspirerende. Man kunne faktisk overveje at lade sig transportere et sted hen, hvor vejret er godt, og landskabet smukt og så gå sine obligatoriske ture der. Problemet er bare, at man ikke må tage ferie, når man er syg. Man kan jo heller ikke holde ferie fra sygdommen, så må en måde er det vel rimeligt nok.

Men hvad blev der i grunden af det gode, gamle begreb reconvalescens? Jeg mindes sangen: “Jeg skal på rekreation …”, men jeg har ikke luft nok i lungerne til at synge den. I øvrigt kan jeg heller ikke huske mere af teksten. Var det Røde Mor, der diverterede med den? Jeg synes, jeg har for mit indre øje en sanger iklædt stribet morgenkåbe, flyverhjelm og dykkerbriller. Det har nok været en sarkastisk sang så. Så kan det også bare være lige meget.

7 Comments »

 1. Der findes et skønt sted ved Malaga (Montebello), hvor man kan blive genoptrænet – du skulle prøve og søge om et ophold der. Jeg tror, man kommer hurtigere i form under lunere himmelstrøg. Det er fine billeder, du har taget!

  Comment by Madame — 23. januar 2013 @ 8:25

 2. Jeg synes jeg kan se og høre Troels Trier synge den sang.. 🙂
  Madames forslag om Montebello er også hvad jeg tænker du skulle overveje at søge..

  Comment by Inge — 23. januar 2013 @ 8:49

 3. Gitte og Inge, det var da værd at prøve. Jeg tvivler nu på, om jeg kan komme i betragtning, dels tilhører jeg ikke deres primære patientgruppe, dels har jeg faktisk nogle “diæt”-problemer. Men måske kunne jeg få lov til at tage på en almindelig charterrejse, det rumler lidt i hovedet på mig.

  Comment by Henny Stewart — 23. januar 2013 @ 10:11

 4. Det ville da være fedt med en tur sydpå, men bureaukratiet er nok ikke sådan at danse med. I mellemtiden kan du finde “Jeg er på rekreation” med Troels Trier på TouTube.

  Comment by Eric — 23. januar 2013 @ 16:35

 5. Nej, Eric, rekreationsopholdet på Montebello er jeg ikke en oplagt kandidat til, og en almindelig charterrejse, hvor man kan risikere at skulle stå i kø i lang tid, gå længere afstande i lufthavne, bærende på sit habengut, sådan en er jeg ikke rask nok til, selv hvis jeg kunne få lov fra Jobcentret. Ingen arme, ingen småkager!

  Comment by Henny Stewart — 23. januar 2013 @ 17:37

 6. Lufthavnen i sig selv behøver ikke at være et problem. Hvis man på forhånd melder, at man har brug for hjælp til at komme ud til gaten, får man en gratis køretur ud til den. Og du skal ikke bære på noget som helst. Din mand får også køreturen 🙂
  Jeg håber du finder ud af noget … jeg ville have det på samme måde med et villakvarter som eneste gåtur-mulighed.

  Comment by Ellen — 23. januar 2013 @ 18:01

 7. @Ellen: Nu får vi se. Måske har jeg ikke det store mod på at rejse. At være et andet, varmere og pænere sted et stykke tid kunne jeg godt tænke mig, men selv under de bedste betingelser er jeg ikke god til at rejse.

  Comment by Henny Stewart — 23. januar 2013 @ 19:34

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment