Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. januar 2013

Visitationssamtale til genoptræning

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 14:45

Hvordan gik det så? Ja, der var ikke direkte ja til noget, men heller ikke en helt kold skulder. Åbenbart mener man, at jeg selv burde kunne finde ud af at genoptræne mig, eller sagt på en anden måde: Kommunen har mange, der skal genoptrænes, som har det værre end mig. Det er sjovt nok, som jeg åbenbart altid virker friskere end jeg føler mig, for læger skriver rask væk i min journal, at jeg har det godt nok og ikke har problemer med nogenting, nærmest, og det lige efter, at jeg har tegnet og fortalt og lavet diagrammer over, hvor elendigt, det hele føles, og hvordan dødsangsten for alvor har sit tag i mig. Er det mon sproglige problemer? Men jeg kunne da prøve at lave et par lister over dagens resultater, eller mangel på samme.
hot

 • Jeg er raskere, end jeg tror
 • Jeg fik nummeret, på den sygeplejerske, der har KOL-holdet her i Hjørring Kommune
 • Det er egen læge, der visiterer til “Montebello” (rekreationshjem nær Malaga)
 • Jeg fik adressen på et “normalt” fitnesscenter, hvor de har specialiseret sig i folk, der har helbredsproblemer

hot

 • Man kan kun komme på KOL-holdet, hvis man har KOL
 • Det kan faktisk godt være, at jeg har KOL efter operationen. Det kan en lungefunktionstest afgøre
 • Hvis jeg havde været ældre og mere syg, ville der være frit valg på alle hylder, men hvem ønsker at være ældre og mere syg?

Ser man det, “hot” listen blev en anelse længere end den anden liste. Når man så dertil lægger, at visitator var meget venlig, velforberedt og deltagende, så var det vel ikke så galt endda. Og så havde de nogle fine billeder på væggen, der i det gamle Løkken/Vrå Rådhus:
2 gamle mænd
Der var også et billede af to gamle kvinder, men der rystede jeg for meget på hænderne. Det foto blev ikke godt. Ups. Klokken er 14.45, jeg må skynde mig ud og gå en tur, inden det bliver bælgravende mørkt!

7 Comments »

 1. Det kan da godt være du er raskere end du tror, men hvis ikke du føler det sådan, så hjælper det jo ikke ret meget..
  Jeg synes du skal prøve at gå til egen læge og hælde hele Middelhavet ud af ørene, for at få ham til at henvise dig til f.eks Montebello.

  Comment by Inge — 23. januar 2013 @ 15:34

 2. Inge, det skal ikke lades uforsøgt.

  Comment by Henny Stewart — 23. januar 2013 @ 15:36

 3. Jeg siger som Inge: hæld hele Middelhavet ud af ørene for at få din læge til at henvise dig til fx Montebello.

  Comment by Madame — 23. januar 2013 @ 16:11

 4. Man skal jo til genoptræning bare for en brækket finger snart – så jeg kan da ikke se, hvorfor du ikke har krav på det efter så langt et hospitalsophold.

  Men jeg vil ikke ønske for dig, du har KOL! Det er en underlig balance når man er syg, men ikke nok. Øv!

  Comment by Nille — 23. januar 2013 @ 16:17

 5. @Gitte: Jeg vil spørge ham ad, det er sikkert. Men jeg tror nu ikke, han er modtagelig for, at man hælder vand ud af ørerne.

  @Nille: Man har krav på genoptræning, det er sygehuset, der skal lave planen. Det har de så ikke gjort i dette tilfælde, her efterfølgende kan de ikke rigtig “huske” mig. Måske fordi jeg fravalgte gangbord og rollator? Hvem ved? Genoptrænes skal jeg, ellers går det den forkerte vej, og det er bare for åndssvagt ovenpå det forløb, jeg har været igennem.

  Comment by Henny Stewart — 23. januar 2013 @ 17:49

 6. Når man tænker på, at folk bliver tilbudt krisehjælp, hvis de ser en kat, der er kørt over på vejen, eller hvis de hører om et bankrøveri i egen by i radioavisen, så synes jeg nu nok, man godt kunne tage at se på din situation.
  Men det kan jeg jo sagtens sige.
  Somme tider synes jeg bare ikke, at tingene står helt mål med hinanden.

  Comment by Ellen — 23. januar 2013 @ 23:10

 7. Ellen, jeg prøver at passe meget på ikke at blive bitter over, hvad jeg tror, de andre får, når jeg ikke får dette eller hint. På den måde bliver man nemlig så nem at manipulere. Men jeg finder ud af noget, for jeg gider ikke være syg ret meget længere! Et eller andet sted er der et vindue eller en dør, det gælder bare om at finde ud af hvor.

  Comment by Henny Stewart — 23. januar 2013 @ 23:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment