Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. januar 2013

Mit kontor

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 0:24

Nu, da jeg har fundet min tegneblok frem efter ca. 30 år, så synes jeg da også lige, jeg ville lave et billede af, hvordan det f.eks. kan se ud, når jeg ikke traver dybe riller i kommunens fortove:
Mit kontor
Ulempen ved sådan en tegning er, at den ikke er videre vellignende. Fordelen er, at man nøjes med at tegne det, man vil have med på billedet. Der er ikke indbygget selektiv/subjektiv perception i nogle af mine kameraer. Men det kommer nok en dag.

De to andre, I kan se på billedet, skal forestille mine sekretærer. Så sidder jeg for resten ikke på et kontor, men i stuen. Så kan man nemlig også godt se fjernsyn eller ligefrem være en lille smule social, mens man sidder og computer. Jeg har besluttet at bruge verbet at compute fra nu af. Dansk Sprognævn kan bare rende og hoppe og acceptere det i næste udgave af Retskrivningsordbogen.

5 Comments »

 1. At compute er et fint verbum. Det vil jeg også bruge fremover 🙂

  Jeg kan rigtig godt lide dine tegninger og håber, at du og sekretærerne fortsætter.

  Comment by Lone — 25. januar 2013 @ 6:23

 2. Atypiske sekretærer, skulle jeg mene. Eller …?
  Jeg har har i hvert fald aldrig smidt mig sådan foran min chef 😉
  Jeg går også ind for compute – hellere det end så mange andre ting, sprognævnet retter ind efter.

  Comment by Ellen — 25. januar 2013 @ 7:45

 3. @Lone: Jeg er noget rusten ud i tegneriet, og de eksempler jeg har vist indtil nu, er i kategorien “quick and dirty”, men jeg kan mærke, at jeg har savnet det, så det kan da godt være, at der kommer lidt mere af det med, når jeg computer. 🙂

  @Ellen: Nu får man ikke meget sekretær for den løn, jeg betaler. Men jeg har måttet ansætte dem så de kunne få opholdstilladelse. – Ja, jeg synes også vi andre kunne være med til at bestemme i hvilken retning, sproget skal gå. Det behøver vel ikke kun at være deciderede fejl, misforståelser og ufrivillige metaformix, det skal “beriges” med.

  Comment by Henny Stewart — 25. januar 2013 @ 9:16

 4. Smaddergo’ tegning! Sekretærerne er meget charmerende selektivt/subjektivt perciperet!

  Comment by Naja — 26. januar 2013 @ 18:08

 5. Tak Naja. Ham, der ligger og flader ud, har vi givet navnet “Sox”, fordi han har hvide fødder, men med den afslapningspositur burde han efter Gordons mening hedde “Mat”.

  Comment by Henny Stewart — 26. januar 2013 @ 20:57

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment