Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

28. januar 2013

Kan ikke en gang være miljøvenlig!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 18:01

Min husbond og jeg havde været så snedige at bestille tid hos tandlægen i dag kl. 10. Så kunne vi klare begges bisser på en køretur. Men desværre måtte jeg ringe afbud. Jeg talte i den store, hvide telefon det meste af natten og så er man ikke mange sure sild værd bagefter. Nå, men det kan da være, at min erstatningsaftale, som jeg ikke har lavet endnu, kan kombineres med noget andet. Eller også er jeg så frisk til den tid, at jeg kan gå/cykle derhen. As if!
Lang telefonsamtale
Så er vi nok sejlet temmelig tæt til grænsen for, hvad der kan blogges om. Men det knytter sig til det lille sub-tema om, at der ikke bruges ret mange glansbilleder her hos mig! Og så er det faktisk brandhamrende uretfærdigt, at man skal føre den slags samtaler uden forudgående festligheder.

4 Comments »

 1. Hehe … jeg tænkte hvad mener konen dog – indtil jeg lagde mærke til din illustration.
  Det udtryk var aldeles nyt for mig.
  Stakkels dig – det er slemt nok at komme sig over sådan en nat, hvis man ellers er ‘normal’, hvad du jo ikke er for tiden … og jeg satser på, at du ved hvad jeg mener med normal 😉
  God bedring.

  Comment by Ellen — 28. januar 2013 @ 19:03

 2. Åhhh den telefon er noget så træls at føre samtaler i.. 🙂

  Comment by Inge — 28. januar 2013 @ 20:01

 3. Eneste trøst er vel, at man kan rykke ned i talerrækken. God bedring!

  Comment by Eric — 28. januar 2013 @ 20:04

 4. @Ellen: Der kan man bare se. Det udtryk har jeg kendt i mange år!
  Det var nok også den manglende “normalitet”, der var grund til miseren. Havde jeg ikke “sart mave” før, så skal jeg da ellers love for, at jeg har det nu.

  @Inge: Ja, det er en underligt ensidig form for kommunikation.

  @Eric: Måske, men man kan lige så godt få sagt det, der skal siges, mens man er ved det. Heldigvis smækkes røret sjældent på af “modparten”.

  Comment by Henny Stewart — 29. januar 2013 @ 0:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment