Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

29. januar 2013

The Bucket Woman Rides Again

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 16:41

Så blev min stribede alpehue færdig, faktisk blev den det allerede i går, men den skulle jo vaskes og tørres og sådan. Hvordan er jeg så tilfreds med den? Hmn, tjah… Farverne er uden tvivl bedre end i den hat, der blev væk, men den kunne jeg alligevel meget bedre lide. Den passer i og for sig udmærket, og lidt Bucket Woman er der også over den, men ikke på den fede måde. Men jeg ved ikke rigtig. Måske skulle man forsøge sig med færre farver? Evt. bare en ulden pose til at trække over hovedet, når man går ud, sådan á l á miniburqa?

Nu er der også det at sige til det, at fotografen er en tosk, der i dag ovenikøbet gik ned på udstyr, idet hun ikke kunne finde trefoden, og dermed blev det meget vanskeligt for hende at tage billeder med det bedste kamera (lyder mystisk, men det er noget med, at hendes arme ikke er lange nok). Hun måtte så i gang med lommekameraet i stedet, så det blev som det blev. Flere billeder kunne det heller ikke blive til, for modellen blev sur på fotografen, så her har vi, hvad det blev til.
Henny med alpehue
Så var jeg til lungefunktionstest (spirometri) i dag, og min formåen hvad angår det der trækken vejr ligger sådan for de forskellige værdier mellem 1/3 og 2/3 af, hvad man burde kunne forvente af en person på min alder osv. Lægen hævder hårdnakket, at det vil blive bedre, men indrømmer dog, at de nuværende værdier ligger inden for KOL-spektret. Jeg håber, at han har ret i det med at det bliver bedre. Jeg håber også, at jeg kan komme med på et KOL-hold, men det næste hold starter ikke før april, og det er der jo lidt længe til. Og hvis lægen har ret, bliver det så måske ikke en gang aktuelt. Men til dem af jer, jeg har en aftale om at løbe Marathonløb med i week-enden, må jeg nok hellere sige, at det desværre bliver til et afbud fra min side.

I erkendelse af, at det nok alligevel ikke kunne blive meget bedre, har modellen tilgivet fotografen og vice versa, og for at fejre det, kommer her endnu en collage med skæve hatteskud, som vi ikke skal have på pulden for:
Flere klaphattebilleder

11 Comments »

 1. Den er da flot!
  Kunne du ikke have fået manden din til at forevige dig?
  Hvor er det ærgerligt, at du ikke kommer til det Marathonløb – jeg havde ellers glædet mig til at løbe sammen med dig 🙂

  Comment by Ellen — 29. januar 2013 @ 17:30

 2. @Ellen: Nej, han er en endnu større tosk til at tage billeder. Enten står han op i fulde to meters højde og tager billeder, hvor jeg ligner en dværg, eller også ryster han dem, glemmer at fokusere, laver mærkelige indstillinger, der får det hele til at ligne noget fra et spejlkabinet, og så er der de closeups, hvor man kan se hudormene dukke sig. Nej, ham skal jeg ikke have til at tage billeder af mig!

  Comment by Henny Stewart — 29. januar 2013 @ 17:39

 3. Jeg synes, den er rigtig flot til dig, Henny – det er lækre farver og en dejlig facon.

  Comment by Madame — 29. januar 2013 @ 18:04

 4. Den er da fin.. Uvenskab mellem model og fotograf er noget skidt, jeg ville ha foreslået at husherren tog billeder, men det kan jeg se i dit svar til Ellen, er en endnu dårligere ide end dit interne uvenskab.. 🙂

  Comment by Inge — 29. januar 2013 @ 18:42

 5. Ps.. Hvis ikke du kommer til løbet, gider jeg heller ikke.. 😉

  Comment by Inge — 29. januar 2013 @ 18:43

 6. @Gitte: Tak skal du have. Det er måske bare et spørgsmål om at vænne sig til den. Hvad angår faconen, så er den jo også stor nok i pulden til at rumme en knold eller en hestehale.

  @Inge: Ja, så skulle du have set uvenskab. Ærgerligt, at min gebrækkelighed skal forhindre dig i at løbe Marathon. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 29. januar 2013 @ 21:59

 7. Jeg syntes, huen er blevet rigtig flot – og i nogle fine farver. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med min.
  Jeg har sendt dig en svar-mail, men tror ikke, du har fået modtaget den. Det var en besynderlig mail-adresse, og mailen var endt i min spammappe.

  Men du skal vide, at jeg er dig dybt taknemmelig for lån af opskriften. Tusinde tak 🙂

  Comment by Lone — 30. januar 2013 @ 16:06

 8. Jo, jo, jeg fik skam din svarmail. Jeg fik bare ikke svaret på den. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 30. januar 2013 @ 16:09

 9. The Bucket Woman – fint. Hyacinth er trods alt og på sæt og vis ret smart i sine outfits.

  Comment by Anna Marie — 31. januar 2013 @ 10:41

 10. @Anna Marie: Her i huset har vi tit tænkt på, hvorfor det egentlig er, at Hyacinth ser så latterlig ud, for hun har vitterligt en masse godt tøj, der er perfekt til hendes “figur”. Det ser sandelig heller ikke billigt ud. Vi er kommet frem til, at det er hendes helhed, der er for meget. Bl.a. hendes hatte. Hvor nogle ville nøjes med kirsebær, har hun blommer. Hun er bare for meget, med andre ord!

  Comment by Henny Stewart — 31. januar 2013 @ 11:08

 11. […] som jeg også – ligesom Mary-huen – så hos Henny, er jeg meget glad for, men er lidt genert ved at gå med den. Jeg har haft den på én gang i […]

  Pingback by Jeg har haft glæde af de mange huer, | — 20. marts 2013 @ 8:43

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment