Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

30. januar 2013

Multitasking er svært!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 0:19

Hustegneren har ønsket at give sit besyv med angående konflikten mellem fotograf og model. Det er der kommet denne nærmest kontortionistiske figur ud af. Men det var lidt á là Goldie Hawn i “Death Becomes Her”. Bortset fra, at jeg aldrig har lignet, aldrig vil komme til at ligne og heller aldrig vil komme til at ønske at ligne Goldie Hawn.
Multitasking
Kattene synes som sædvanlig, at jeg ikke er rigtig klog, men det er nu en fordom de har.

9 Comments »

 1. Hustegneren har en fin streg.. Jeg tror ikke kattene har ret, de er bare mis-undelige på den fine hat.. 🙂

  Comment by Inge — 30. januar 2013 @ 7:08

 2. jeg kan nikke til det meste, men skal blankt erkende, at jeg ikke ville have noget imod at lige Goldie Hawn 😉

  Comment by Ellen — 30. januar 2013 @ 10:56

 3. @Inge: Tak skal du have. Ja, man ved aldrig med katte. De har noget med bløde, uldne ting.

  @Ellen: Har du set nogle billeder af hende for nylig?

  http://izifunny.com/2012/12/06/goldie-hawn-and-plastic-surgeries-6-pics.html

  På første foto holder hun ansigtet i ro, så det går så nogenlunde, men så skal jeg da ellers love for, at der er dømt andefjæs og alt muligt andet.

  Comment by Henny Stewart — 30. januar 2013 @ 11:05

 4. Du GOdeste … nej, det er længe siden, jeg har set billeder af hende … det er faktisk lige før, at jeg, som ellers er meget selvudslettende og yderst beskeden (høhø) vil mene, at jeg er kønnere end Ms Hawn. Jeg vil oven i købet gå så vidt som til at tro, at selv en af hendes største fans (John) vil være enig i dette!
  Hvorfor nogle ikke kan acceptere, at vi ældes, og at det kan gøres med ynde uden kunstige hjælpe(?)midler, forstår jeg ikke lige.

  Comment by Ellen — 30. januar 2013 @ 14:51

 5. Fuldstændig enig. Jeg tror, det er sværere for mennesker, der har være udpeget som “meget smukke” i deres yngre dage og til en vis grad har levet af deres udseende. Goldie Hawn forsøger åbenbart stadig at ligne en teenager, og det er sørgeligt, for hun kunne jo netop være en flot, ældre dame med det udgangspunkt, hun havde.

  Comment by Henny Stewart — 30. januar 2013 @ 14:55

 6. Det er dog forfærdeligt, som Goldie Hawn er kommet til at se ud. De billeder skal jeg have vist husbond. Så kan det være, han vil elske mine rynker på overlæben.

  Jeg har opgivet at tage billeder af mig med nyt udstyr på. Det er fuldkommen umuligt, og billedet bliver alt for detaljeret. Men det lykkedes nu godt for dig 🙂

  Det er ikke meget vejr, du kan trække, ser jeg i et tidligere indlæg. Hvordan vil det kunne hjælpe dig at komme på et KOL-hold? Lærer man at udnytte de resourcer, man har, bedre eller hvordan?

  Comment by Lone — 30. januar 2013 @ 16:29

 7. @Lone: Nej, Goldie har set bedre dage. KOL-holdet lærer folk nogle teknikker, så de ikke går i panik over deres åndenød. De laver også noget træning, som gør dem i stand til at trække vejret bedre, men fokus er på at udnytte de ressourcer man har. Min læge er ret sikker på, at mine “værdier” vil blive meget bedre i løbet af de næste måneder, og derfor er jeg nok ikke kandidat til KOL-holdet.

  Comment by Henny Stewart — 30. januar 2013 @ 16:46

 8. Flotte billeder, du kan tegne.
  Under dit seneste indlæg står der, at man ikke kan lægge en kommentar?
  Katte er så underholdende, synes jeg som ingen har.
  Min bror har to gamle katte, som er mor og søn. De er absolut ikke gode venner. Men de har så meget plads at færdes på, at de ikke behøver at opholde sig samme sted.
  Fin hue, du har strikket. Godt, fotografen og modellen blev enige, så vi fik nogle billeder 😉

  Comment by betty — 30. januar 2013 @ 21:08

 9. Tak Betty. Hele siden har lige været nede i nogle minutter. Det var den også i går. Hvis de bliver ved på den måde hos UnoEuro, kommer jeg nok til at måtte flytte hele baduljen. Det skulle være muligt at kommentere også på katteindlægget. Min erfaring med hunkatte er, at de ikke er så sociale som hankatte. Især ikke over for store killinger. Min hunkat vil ikke påduttes nogle adoptivbørn. Efterhånden, som de er vokset til, går det bedre.

  Comment by Henny Stewart — 30. januar 2013 @ 21:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment