Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

31. januar 2013

Hvordan er proceduren?

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 16:50

Det dersens internet har jo også udsalg somme steder, så jeg gik hen og kom til at bestille et par støvletter. Jeg synes, de er meget pæne, og prisen var heller ikke afskrækkende. MEN de har ret høje hæle. Sådan nogle plejer jeg ikke gå på, og derfor er det, at jeg spørger: Hvordan er proceduren? Er det hæl i først, eller tå? Er det hele foden i underlaget på en gang? Hvis det er det, kommer man til at løfte benene så underligt højt, synes jeg.
Velvoksen spurv i tranedans
Men det kan være, at jeg skulle parkere de støvler et eller andet sted, for det skulle jo nødig ende med brækkede arme og ben. Og det, at selve støvlen er pæn, er ikke nok til at man kan overse en “silly walk”, der kunne få folk til at tro, at man havde alvorlige problemer med bevægeapparatet.
Velvoksen spurv i tranedans igen
Det minder mig om, at Montebello, Malaga, ikke bliver til noget for mit vedkommende. Men det havde jeg faktisk heller ikke regnet med.

7 Comments »

 1. Jeg kan desværre ikke guide dig udi de højhælede, for jeg har aldrig haft et par højhælede sko eller støvler.

  Hvorfor skulle du have været til Montebello? Det er da i hvert fald ærgerligt, at det ikke bliver til noget.

  Comment by Stegemüller — 31. januar 2013 @ 17:55

 2. Jeg fik en stor operation i efteråret, og her bagefter trænger jeg til noget genoptræning. Der ligger så bare ikke en genoptræningsplan til mig. Sygehuset har åbenbart ikke sat et kryds i det felt, og så er man henvist til selv at finde på, evt. betale, for genoptræning, lugter det her mere og mere af.

  Comment by Henny Stewart — 31. januar 2013 @ 17:58

 3. Den ene gang, jeg har forsøgt mig med høje hæle, blev jeg halt, idet jeg forstuvede en storetå pga det pres min kropsvægt pludselig lagde på samme (storetå). En procedurefejl måske? Forstuvelsen var smertefuld og langvarig. Jeg har den stadig i frisk erindring – omendskønt det nu snart er længe siden den overgik mig – og jeg har svoret, at jeg aldrig igen vil udsætte mit midaldrende bentøj for høje hæle. Ved jorden at blive…

  Comment by Naja — 31. januar 2013 @ 17:59

 4. Jo, men nu er du jo ret høj i dig selv, Naja. De er heller ikke vildt høje, de hæle. Der er ikke tale om stiletter. Men det bliver ikke lange traveture, de kommer ud på. Det er jeg allerede ret sikker på…

  Comment by Henny Stewart — 31. januar 2013 @ 18:21

 5. Kære Henny
  Sådan et projekt turde jeg aldrig vove mig ud i .. og dog, jeg fandt et par højhælede sko (tynd hæl og ikke ret høj, men…) i vores lokale genbruger. Aldrig brugt og kun 25 kr. Jeg tænkte, jeg ville prøve (har aldrig ejet sådan et par stylter før). Jeg tog dem på til julefrokost på arbejdspladsen, og aldrig har jeg haft så slidte strømper før, der var nærmest ikke sål tilbage. Konen kunne jo hverken holde ud at ha dem på og hun vidste heller ikke, hvordan hun skulle gå på dem, stylterne. Min gang blev på en eller anden måde meget langsom, og jeg satte (trippende) hælen i først. Hjemad var der et herrens vejr, snestorm og konen havde fået øl, så hun valgte et par fornuftige fodformede støvler, som Konen havde med i en Superbrugsen poser i tilfælde af at skoene ikke “sad” som de skulle. Og nu ligger de dér i en kasse oven på skabet ….. men billige var de .. Øv med Spanien forresten 🙁

  Comment by Lissi Kristiansen — 31. januar 2013 @ 19:10

 6. Hihi… først hælen og så resten af foden.. 😉 Det giver den mest flydende gang, altså så længe man holder sig oprejst.. 😀
  Et sølle kryds, det er ski ikke fair, kan de ikke sætte det kryds nu, så du kan komme en tur ned i varmen.

  Comment by Inge — 31. januar 2013 @ 20:42

 7. @Lissi: Ja, sådan kan det gå. Men er du nu sikker på, at det kun var skoenes skyld, at din gang blev mærkelig til julefrokosten? 😉
  Godt, at du havde støvler med til hjemturen.

  @Inge: Ja, det må jeg så prøve, næste gang jeg vover mig ud i bæsterne.

  Det lille manglende kryds kan nok kun sættes på et tidspunkt, og dette tidspunkt er langt overskredet. Der er almindelig enighed om, at genoptræning er mindre og mindre interessant, jo længere tid der er gået siden operationen, ser det ud til.

  Comment by Henny Stewart — 31. januar 2013 @ 21:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment