Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. februar 2013

Her multitaskes videre

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 18:17

Vores klimaflygtning har i den grad kastet sin kærlighed på undertegnede, så det er ved at være for meget. Det er ikke fri, at han er en kende påtrængende. Når han vil sidde på skødet, vil han sidde på skødet, og han regner ikke “nej” for et svar. Så er det ligemeget, om jeg hellere vil strikke. Så jeg har fundet ud af at strikke samtidig med, at jeg har en 5 kilos kat under armen.
Vi multitasker
Han har åbenbart været vant til noget andet på menuen, end det vi giver ham. Hver gang, man går i køkkenet kæler han helt overdrevet med både køleskabet og fryseren. Men vi serverer altså hverken våd kattemad eller frikadeller for de firbenede her i huset. De får tørfoder af god kvalitet, for det er bedst for dem. OK. De får også lidt fars, lidt rejer, og en sjælden gang noget tun i vand, men ellers er vi meget strikse med affodringen.

Nu, hvor det ikke længere er så koldt, kommer klimaflygtningen ud mange gange om dagen, men han bliver ved med at komme tilbage, så der er nok ikke andet for end at konstatere, at han er flyttet ind her.

Og nu vil han saftsuseme også være med, når der computes. Det er da utroligt!
I tell no lies

10 Comments »

 1. Han er en klog kat, han har fundet et skønt kattehjem hos jer, maden bliver serveret, der er altid en arm at ligge i, og så er der andre katte, hvis man gider dem.. 🙂

  Comment by Inge — 4. februar 2013 @ 19:23

 2. Jeg er enig med Inge i, at I har fået jer en klog hat. Han ved, hvad han vil og går helt målrettet efter det.

  Comment by Stegemüller — 4. februar 2013 @ 19:39

 3. @Inge: Han gider kun de andre katte med måde. Faktisk tror jeg, han ville blive glad, hvis jeg smed dem ud …

  @Stegemüller: Ja, det gør han. Men der kommer altså ikke Whiskas eller lignende i mit køleskab! Der må være en blonde.

  Comment by Henny Stewart — 4. februar 2013 @ 19:43

 4. Misser kender ikke til blonder. De ved, hvad der smager bedst, og det skal man som kat insistere på, indtil det ikke kan være anderledes, og man må mjave:

  “OK, hvis du insisterer, ikke vil smide de andre ud og ikke holder rigtigt af mig! – Og tag så lige de sorte bukser på, så jeg kan komme af med pelsens løse hår …”

  Comment by Eric — 4. februar 2013 @ 20:14

 5. @Eric: Det punkt er han vist ikke kommet til. Jeg mistænker ham for at være en anelse senil. Enten det eller også er han uforbederlig optimist!

  Comment by Henny Stewart — 4. februar 2013 @ 20:42

 6. Det var da et nærgående bekendtskab. Men jeg er imponeret over, at du kan strikke med ham under armen 😉

  Comment by Bente — 4. februar 2013 @ 22:16

 7. @Bente: Ja, han er ikke så lidt “in your face”. På den anden side set tager man jo ikke sådan en klimaflygtning ind for at give ham et spark et vist sted, så ja, jeg strikker med ham under armen, om nødvendigt. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 4. februar 2013 @ 22:29

 8. Hvor er han dejligt, og det er klogt at holde sig til, hvor der er mad og imødekommende mennesker! Hvis jeg kunne strikke, ville jeg multitaske lige som dig 🙂

  Comment by Madame — 5. februar 2013 @ 7:40

 9. Katte har et enestående og uovertruffent instinkt for at placere sig, hvor de generer maximalt og derved får størst mulig opmærksomhed.

  Comment by Ellen — 5. februar 2013 @ 9:51

 10. @Gitte: Han er meget fotogen. I virkeligheden ser han stadig ud, som en der har boet udendørs i måneder. Små rifter, pjusket pels, brækket hale. Han er lidt for meget, men han er også indtagende på en måde!

  @Ellen: Nogle katte har. Ham her er en mester. Om nødvendigt vil han forsøge at placere sig under ens fodsåler, mens man går. Så skal man nok lægge mærke til ham!

  Comment by Henny Stewart — 5. februar 2013 @ 11:27

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment