Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. februar 2013

Næste gang må der en opskrift til!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:03

Nu er dette ingen madblog. Det er jeg slet ikke kvalificeret til. Men jeg plejer at være i stand til at rode noget spiseligt sammen, og jeg modtager kun meget få klager i årets løb. Men i dag gik det simpelthen galt. Jeg bruger næsten aldrig opskrifter, for der er altid en eller anden ingrediens, som jeg alligevel ikke har. Så kan man lige så godt tage det lidt på slump. Men ikke hver gang, åbenbart.

Mens jeg stadig troede, at jeg var i stand til at producere en spiselig lasagne uden opskrift:
Hvordan kan lasagne komme til at smage som tapetklister?
I mellemtiden kunne jeg godt tænke mig at vide, hvordan lasagne kan komme til at smage som tapetklister, når der er både oksekød, tomater, ost og oregano i? Jeg tør vædde på, at alle ville sige “tapetklister” hvis vi tog en blindsmagning.

8 Comments »

 1. Du har da fuldstændig ret i, at du har de rigtige ingredienser, og jeg forstår slet ikke, at du fik det til at blive ‘tapetklister’. Bedre held næste gang – måske behøver du alligevel en opskrift 🙂

  Comment by Stegemüller — 5. februar 2013 @ 20:16

 2. @Stegemüller: Jeg tror, det var i mine bestræbelser på at lave en mindre fed og snasket lasagne. Så må de stakkels plader jo suge væske, hvor de kan, og da den væske er mest vand, så skal det jo næsten komme til at smage af klister. Lasagne skal nok være fed og snasket for at blive rigtig.

  Comment by Henny Stewart — 5. februar 2013 @ 20:28

 3. Pas.. Lasagne er en af de få retter jeg ikke bruger opskrift til.. 🙂

  Comment by Inge — 5. februar 2013 @ 20:56

 4. @Inge: Det tror jeg faktisk heller aldrig jeg har gjort. Men en gang skal jo være den første.

  Comment by Henny Stewart — 5. februar 2013 @ 21:01

 5. Jeg bruger heller ikke opskrift til lasagne … har du mon glemt rødvinen? Den er et must i mine lasagner.
  Man skal måske ikke prøve at spare på fedtet i den ret – så hellere lade være med at lave lasagne …

  Comment by Ellen — 5. februar 2013 @ 22:52

 6. @Ellen: Jeg har somme tider drukket rødvin _til_ lasagne, men ikke puttet det _i_ lasagnen. Nej, jeg tror du har ret. Lasagne skal være fed, ellers er den ikke værd at have med at gøre. Nu er det slet ikke fordi jeg er på kur, det må jeg jo ikke, men jeg har nogle gange spist færdigkøbt lasagne og haft svært ved at få det ned, fordi det var for vammelt.

  Comment by Henny Stewart — 5. februar 2013 @ 23:42

 7. Uha, det lyder ikke rart 🙂 Minder mig om engang, hvor vi ude at spise og fik en suppe, der smagte som opvaskevand …

  Comment by Madame — 6. februar 2013 @ 8:31

 8. @Gitte: Bwadr. Jeg håber, I klagede over det, hvis det altså var på en restaurant. I et privat hjem ville det straks være noget med gode miner til slet spil …

  Comment by Henny Stewart — 6. februar 2013 @ 11:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment