Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. februar 2013

Februars statistik indtil nu

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 2:54

Det kan være en god idé at falde i statistikken tidligt på måneden, for så er det mere overskueligt. Faktisk er der kun 22 søgesætninger, der har ført hertil i februar. Alle de andre besøgende må ergo være faste kunder, hvilket ingen jo kan være utilfreds med!

 1. aargang54.dk: Ja, altså, det er godt nok her. Velkommen til. Men det er ikke helt så tosset, som det kunne se ud til. Nogle af de nye browsere til Android har en adresselinje, der også er søgelinje, og det kan UnoEuros statistik sikkert ikke se. Så den tror, at der er tale om en søgning, hvor der i virkeligheden er tale om målbevidste mennesker, i bogstavelig forstand
 2. fyrre løs: Den er straks mere gusten. Menes der, at man skal gå direkte fra 39 til 41? Eller er det hele årtiet, der skal afskaffes? 39 den ene dag, 50 den næste? Hvis der er tale om en stavefejl, så må det vel være en, jeg selv har lavet på et tidspunkt. Så skulle det nok være “fyre løs”. Det mener jeg ikke, jeg på noget tidspunkt har opfordret nogen til. Måske spørgsmål? Men det tror jeg egentlig ikke jeg har gjort her her på bloggen, mere IRL
 3. halvnisse: Jeg tror nok, jeg har brugt det ord om modne personer på et tidspunkt. Det er fordi, jeg selv er så ung, at jeg finder alle de der gamle halvnisser totalt utålelige
 4. 4 årstider farverne: Ptjah. Hvis vi nu siger hvid/grå, lysegrøn/grå, mørkegrøn/grå, gul/brun/grå for hhv. vinter, forår, sommer og efterår? Eller er det denne pseudovidenskab, der florerede på et tidspunkt, hvor kvinder blev bildt ind, at de skulle konsultere en farvekonsulent for at få at vide, hvilken type de var og få dikteret, hvilke farver, der kunne klæde dem?
 5. damefrisure: Ja, sådan en har jeg da. Jeg fik klippet ca. 30 cm af for et par uger siden. Det var blevet langt og uhåndterligt og filtret, mens jeg lå i sengen hele tiden. Lignede Medusa. Nå, men jeg har stadig relativt langt hår, der desværre er blevet lidt tyndt, bliver mere og mere gråt – but I guess that’s the way the sausage rolls – i min alder og situation
 6. blomster buket: Kære ven, det har du nu ledt efter i flere måneder. Prøv at skrive “blomsterbuket” i ét ord næste gang. Så får du måske et resultat, du kan bruge til noget
 7. røde kaptræsko: Da jeg var ung, var der nogle kvinder, der sagde, at de ikke ville være sexobjekter, og derfor opfandt de en uniform, så de mente, at de kunne undgå netop det: Tørklæde (helst en farvet stofble), bundet i nakken, sele- eller kassebukser, anorak og kaptræsko om vinteren og indiske lædersandaler om sommeren. Hvad skete der så? Wupti! Det blev højeste mode, og industrien tjente tykt på det. Alt andet lige, er det jo meget nemmere at lave telte end tøj, der skal passe folk. Faktisk fremstillede jeg ikke så lidt af mit eget tøj i den periodeModerigtig rødstrømpe
 8. vaere en god aegtefaelle: Da jeg fortalte min mand om denne søgning, som en stakkel uden dansk tastatur må have lavet sagde han: I’d like it to go on record that I have absolutely no comments. Hvad hulen det så ellers skal betyde. Det må jo være ham, der er tale om, eftersom det bestemt ikke er mig selv. Se bare den tapetklisterlasagne fra i går
 9. efter frisurer: Ja, dem vil jeg også gerne se nogle af. De der “før”-frisurer er altid så kiksede
 10. katte uden hale: Her er jeg faktisk med. Med mindre man har kuperet den stakkels mis selv, så er der tale om katte fra øen Man, den såkaldte Manxkat – mærkelig genitiv – må stamme fra et eller andet gælisk, de har talt der en gang. Jeg har bare ikke skrevet om Manxkatte før, er jeg ret så sikker på. Ku’ jeg evt. have skrevet noget om “Pelle Haleløs” eller “Palle alene i verden”?
 11. ord med e: Nej, er du nu der igen. Det er sq da næsten svært at finde et ord, der ikke er e i!
 12. stil til kropstype firkant: Det er da en total fornærmelse! Men hvis der er tale om et rektangel, kunne man vel næste et par håndklæder sammen, evt. lagner, hvis det er en lidt større størrelse. Det kunne nu godt være, at søgningen er havnet her på grund af et par guider i påklædning, som jeg har læst og anmeldt her på bloggen. Min mand siger i øvrigt, at disse guider ikke har hjulpet, ikke at han ligefrem selv kunne blive ansat i modepolitiet. Ja, ja, jeg siger det jo bare!KassedameMan kunne måske bruge en papkasse, hvis firkantetheden er 3-dimensional? Og så kan man få en moderne, assymetrisk frisure i forskellige glade farver til fjerne fokus fra det firkantede
 13. aargang 54: Yep, her, til stede!
 14. skyer: Ja, det er jo sådan nogle vattotlignende ting der viser sig på himlen somme tider. De kan også have andre farver end hvid. Hvis der viser sig mørke skyer på horisonten, skal man vist nok være bekymret
 15. husmoderstranden i hirtshals: Det ved da ethvert barn: Det er stranden neden for “Leret”, lige ved siden af campingpladsen. Ligger på den rigtige side af fiskefabrikkerne og er normalt nemt tilgængelig, også hvis man skulle have et par unger på slæbetovSol og sommer
 16. hennys.eu: Det er en blog, jeg har. Jeg skulle absolut have et .eu domæne. Jeg bruger den ikke rigtigt, men jeg er lidt bange for at slette det, for nærværende blog sidder faktisk på bagagebæreren hos hennys.eu (residerer på samme webhotelværelse)
 17. bogstavet e: Så er det godt!!!
 18. hvad kan man skrive som tekst i et fødselsdagskorttil en kvinde der bliver 40 år: Hvad med: “Tilllykke med fødselsdagen”. Evt. “Hjerteligt tillykke med fødselsdagen”. Hvis jeg skal gå efter mine egne erfaringer, så er det ikke et godt tidspunkt at være vittig på. Da jeg blev 40, havde jeg kun lyst til at rulle gardinerne ned og spille Sibelius. Jeg husker det tydeligt. Men bare fordi jeg var i et sensibelt hjørne lige den dag, er det jo ikke sikkert, at alle andre har det lige sådan
 19. statsministerfrue der første gang inviterede ægtefæller på marienborg: Det ved jeg virkelig ikke. Stephen Kinnock? Fy, Fr Stewart. Det var ikke pænt skrevet!
 20. Årstider: Stagioni, Jahreszeiten, seasons, saisons
 21. ole sohn plakat: Skriv til SF og bed om noget materiale
 22. sandy madar: Det er vist lederen af et gældsrådgivningsbureau, der en gang kommenterede herinde. Se det kan jeg huske, men om jeg kan huske, hvor jeg har gjort af mine gode hjemmesko. De er ikke i fryseren!

Så er klimaflygtningen forøvrigt vendt tilbage. Det er altså mindst 3 kilometer. Mon han har taget en taxa?

7 Comments »

 1. Tak for dagens første grin.. 🙂

  Hihi.. Klimaflygtningen har valgt sig et nyt hjem..

  Comment by Inge — 7. februar 2013 @ 6:12

 2. Det var virkelig morsomt at læse – tak for et godt grin.
  Når jeg kigger på min statistik for det seneste døgn er ‘en solsort hulker fra skovens gem’ den bedste 🙂

  Comment by Madame — 7. februar 2013 @ 8:06

 3. Haha – der er nogle perler imellem – og perlerne mister absolut ikke deres glans ved at få dine kommentarer med på vejen 😀
  Underligt med det ‘e’ – hos mig er det i det mindste ord med q, de leder efter, og jeg ved godt hvorfor …

  Comment by Ellen — 7. februar 2013 @ 8:14

 4. Bare jeg selv kunne finde ud af, at få den statistik frem hos mig. De er så sjove, og din er bestemt ingen undtagelse. Der var til mange gode grin i dine 22 søgninger. Jeg synes det er utroligt, hvad folk søger efter.

  Comment by Stegemüller — 7. februar 2013 @ 10:17

 5. @Inge: Velbekomme. Næh, det har han jo ikke, for vi har ringet til hans mor. Det viser sig, at det er over 5 km, han har gået, hvis han altså har brugt vejen.

  @Madame: Selv tak. Den med den hulkende solsort glemmer man da ikke lige med det samme. Mon det er et citat?

  @Ellen: Tak skal du have. Nej, de der mennesker, der leder efter noget med e, kan da ikke være helt alfabetiserede endnu.

  @Stegemüller: Jeg har slået dig op til at være Gigahostkunde. Der har jeg også noget, og det er faktisk meget enkelt: Du logger ind på dit kontrolpanel og vælger værktøjer. På den side er der så et punkt, der hedder statistik. Men gigahosts statistik kan godt være i udu i længere tid af gangen.

  Comment by Henny Stewart — 7. februar 2013 @ 10:39

 6. Nej, har katten været ude at gå sådan en lang tur i kulden?
  Det må være det, man kalder kærlighed 😉

  Jeg har endnu ikke fundet sådan en statistik. men jeg kan se, der kan komme meget sjov ud af det.

  Comment by betty — 7. februar 2013 @ 21:03

 7. @Betty: Ja, det havde han. Over 5 km, hvis han gik ad vejen, hvad han jo nok ikke gjorde. Jeg har ment, at han var lidt senil, men gps’en fejlede ikke noget. Han er blevet hentet igen, nu får vi se, om han bryder ud igen, udbryderkongen.

  Jeg kan se, at du bruger Blogger, der skulle være noget statistik i kontrolpanelet, men jeg ved ikke, hvor udførligt det er.
  Sox eller Buddy?

  Comment by Henny Stewart — 8. februar 2013 @ 2:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment