Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. februar 2013

Emballage eller indhold?

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 19:56

Ja, det skulle man jo helst ikke være i tvivl om. Men nogle gange kan det vise sig, at noget, man har købt, bliver til mindre glæde end den indpakning, det kom i. F.eks. de dersens støvler, som jeg vaklede rundt i forleden dag. Støvlerne var dels i en fin, sort, blank æske med låg, som vi skal bruge til opbevaringsformål. Denne æske var så i en bølgepapkasse, som kattene har fået. Den kasse er et hit:
En kasse katte
Jeg har kun haft de støvler på en gang indtil videre. Gud ved, om man kan tage noget af den hæl af? Det ville jo nok få tåen til at vippe noget op, men det gør den jo også på cowboystøvler f.eks.

Kasserne, derimod, gør virkelig nytte. Det skal lige siges, at der ikke altid er to katte i kassen. De er heller ikke altid så gode venner. Fra venstre er det Pushkin med den halve næse, derefter – meget større – Punktum (von Prut), der nok er lige i underkanten af et år efterhånden, men alligevel synes, at hans “storebror” kunne trænge til en guldvask med det hele.

Men næste gang, jeg bliver overvældet af købelyst, skal jeg nok lige mærke efter, om det er noget til mig selv eller en ny kasse til kattene, jeg har brug for. Hvis det er det sidste, kan man jo få sådan en gratis, der hvor vi køber vores dagligvarer!

4 Comments »

 1. Det ser ellers ud til at være den helt store kærlighed mellem de to skønne pelsdyr 🙂

  Ja, det var en lidt kikset måde at anskaffes sig en ny katteseng på. Jeg håber dog, at du vænner dig til støvlerne med lidt øvelse. Ellers er der ingen vej uden om. – Du må have kappet en hæl og stikke tåen i vejret 🙂

  Comment by Lone — 9. februar 2013 @ 8:15

 2. @Lone: Jeg tror, jeg er blevet for gammel til høje hæle, og jeg er bange for, at det ikke er realistisk, det med at kappe noget af hælen.

  De to sorte pelsdyr var rigtig gode venner i begyndelsen, bortset fra, når den ældste ville give den yngste noget meget tiltrængt opdragelse. De slås ikke til blodet flyder, det er mere lidt voldsom leg, når de tumler rundt.

  Comment by Henny Stewart — 9. februar 2013 @ 14:24

 3. Jamen hvad gør man da ikke for en god katteseng.. 🙂

  Comment by Inge — 9. februar 2013 @ 22:07

 4. @Inge: Ja, det er jo lige det! Måske kan jeg bruge støvlerne som urtepotter, eller noget …

  Comment by Henny Stewart — 10. februar 2013 @ 4:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment