Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. februar 2013

Regular as clockwork

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 3:21

Ja, man kunne sætte sit ur efter ham. Enten er han meget territorial, eller også er det den store kærlighed. Stædighed, måske.
Sox
Hvad skal det ikke ende med? Det er nu anden nat i træk, staklen har stået uden for terrassedøren, banket på og miavet. Og selvfølgelig har jeg lukket ham ind.
Update: Jeg har talt med Klimaflygtningens “mor”, og vi er blevet enige om, at det er synd, at katten skal rende den lange vej hver nat, så nu bliver han her hos os, indtil han måske kommer i tanke om at flytte et andet sted hen. Det er jeg glad for.

6 Comments »

 1. Det er vist klimaflygtningen, der er kommet tilbage? Han giver ikke op så let, og han vil åbenbart meget hellere bo hos jer.

  Comment by Madame — 8. februar 2013 @ 8:32

 2. @Madame: Ja, det kunne godt se sådan ud! Jeg synes, det er synd for katten. Jeg er i syv sind, men han er jo ikke vores.

  Comment by Henny Stewart — 8. februar 2013 @ 9:37

 3. Den har vist fundet ud af, hvor der er godt at være. Jeg har hørt flere historier om kattes stedsans, en af – muligvis en vandrehistorie – lyder at en kat der var blevet flyttet til
  Middelfart fandt tilbage til sit gamle hus i Lyngby.
  God weekend.

  Comment by Anna Marie — 8. februar 2013 @ 11:39

 4. @Anna Marie: Ja, åbenbart. Eller også er han bare på tværs. Nu, hvor det så er OK, at han er her, flygter han måske et andet sted hen. 🙂

  De fleste katte er meget knyttede til deres territorium og løber ikke langt væk, med mindre de bliver jagtet, f.eks. af en hund. Men der er da undtagelser, helt klart.

  Comment by Henny Stewart — 8. februar 2013 @ 12:09

 5. Dejligt at I endelig gav jer.. 🙂 Når en kat vil, så VIL den..

  Comment by Inge — 9. februar 2013 @ 22:32

 6. @Inge: Ja, jeg har det godt med den beslutning. Nu kan vi også arbejde målbevidst med at få den passet ind i flokken, og det går allerede meget bedre. Han og de to ældste katte bliver aldrig bedstevenner, men så længe de kan finde ud af at tolerere hinanden, er det ok.

  Comment by Henny Stewart — 10. februar 2013 @ 4:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment