Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

10. februar 2013

Hvorfor mon?

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 16:15

Fred i vor tid
Kunne man spørge sig: Hvorfor mon hun har beskåret det der ikke videre spændende kattebillede så tæt og anbragt det på et fake landskab? Svarene er som følger:

 1. Kattene er Buddy/Sox og Stoffer, der hviler sig på samme møbel – er de mon ved at blive venner?
 2. Kattene skal egentlig ikke være på dette møbel, undtagen når “moderen” er syg (lodret løgn)
 3. Samme møbel vises ikke frem, idet det ikke er blevet redt i dag. Dynerne danner nærmest en barriere mellem de to potentielle kombatanter

På mikroniveau er det faktisk meget vigtigt for mig, at de to ikke flår hinanden til pindebrænde, så jeg krydser fingre for, at det er begyndelsen til fred i vor tid, men jeg garanterer ikke noget!
Stirrer ind i solnedgangen
Så bliver det vist ikke meget værre!

6 Comments »

 1. Jeg håber, de er ved at vænne sig til hinanden! Her hos os skrifter det hele tiden, om kattene er venner eller fjender. Sikke en fin idé med landskabet du har anbragt kattene i 🙂

  Comment by Madame — 10. februar 2013 @ 16:56

 2. @Gitte: Da vores tidligere naboer, Sox’ “forældre”, stadig boede inde ved siden af, kunne de to katte sidde over for hinanden og hyle, så det kunne høres til månen. Så det er stort, at de kan finde ud af at ligge i hver sin ende af et vist møbel… Olga derimod, hun er konsekvent. Men hun undgår konfrontationer så vidt muligt.

  Comment by Henny Stewart — 10. februar 2013 @ 17:08

 3. Du er sørme rigtig ferm med dit fotoprogram; hvad bruger du?

  De er måske nok ved at blive venner sådan med helt små skridt ad gangen. Men barede kan nå dertil, hvor de tåler hinanden er det vel også fint?

  Comment by Stegemüller — 10. februar 2013 @ 18:56

 4. @Stegemüller: Tak for roserne. Til disse har jeg brugt PSP 7, og Photoscape til de runde hjørner. Jo, bare de når dertil, at de tolererer hinanden, er det godt. Katte er kun delvis flokdyr, og det er man nødt til at respektere.

  Comment by Henny Stewart — 10. februar 2013 @ 18:58

 5. Hihi.. jeg er vild med at klimaflygtningen er ved finde sin plads i det hjem den selv har valgt. Håber at alle 3 katte finder en samværsfom som virker for jer alle.

  Comment by Inge — 10. februar 2013 @ 20:27

 6. @Inge: Ja, den plads han selv mener, han bør have, er som nr. 1. De to små er han ligeglad med, men Stoffer og Olga ser han helt klart som en trussel.

  Comment by Henny Stewart — 10. februar 2013 @ 20:44

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment