Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

11. februar 2013

Så sidder man her

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 13:27

Man kan ikke andet. Aalborg. Parkeringspladsen ved Kvickly. Manden har fået smag for at handle her, når vi alligevel er i byen.
Opdatering: Er hjemme igen.
Snevejr i Aalborg
I Aalborg sneede det. Det gør det ikke her, endnu. Men temperaturen kravler nedad, så måske kommer det, desværre.
Hat på i Aalborg
Så var det jo godt, at jeg havde min hat med. Jeg er ved at have godkendt den nu. Sådan er det tit med noget nyt, især når det er hjemmelavet. Jeg skal lige have tid til at vænne mig til synet.
Tankevirksomhed?
Læsevanskeligheder
Benzin skulle der også til. Den købte vi relativt billigt i Nr. Sundby, hvor jeg så et skilt. Det sneede, og det var lidt svært at se teksten, eller også er det mine briller, der er noget i vejen med. Snart læste jeg det på den ene måde, snart på den anden. Det er ikke godt med sådan nogle synsforstyrrelser. Bare man ikke kommer til at høre stemmer, der skælder ud på en, så skal man vel være glad.

13 Comments »

 1. Hihi.. Det sidste skilt burde være fast inventar mange steder.. Godt lavet.. 🙂

  Comment by Inge — 11. februar 2013 @ 17:21

 2. Ej, hvor godt lavet 🙂 Sådan et skilt må jeg have … men der skal da heller ikke meget til at pynte op på den parkeringsplads …

  Comment by Ellen — 11. februar 2013 @ 17:45

 3. @Inge: Du har ret. Det burde ikke være nødvendigt, men det er det. Det er nok ikke Dansk Parkering, der er leveringsdygtige i den slags.

  @Ellen: Så skulle du se den anden side. Jeg håber sådan, at de har planer om nogle kaprifolier til sommer. Se selv:
  Kaprifoliumsmangel

  Comment by Henny Stewart — 11. februar 2013 @ 17:53

 4. Hvordan søren har du lavet det skilt? Jeg er vildt imponeret – og sådan et vil jeg også gerne kunne lave.

  Comment by Stegemüller — 11. februar 2013 @ 19:14

 5. Det er nok din nye hue, der har magiske evner. Måske lidt a là The Sorting Hat på Hogwarts?

  Comment by Eric — 11. februar 2013 @ 19:42

 6. Din nye hue klæder dig rigtig fint! Og den animerede gif er sjovt fundet på 🙂

  Comment by Madame — 11. februar 2013 @ 19:45

 7. @Stegemüller: Skiltet er en animeret gif, som jeg har lavet i Animation Shop 3, som leveres sammen med Paint Shop Pro 7. Processen er helt automatisk, næsten…

  @Eric: Hvis min hat har magiske egenskaber, så ville jeg da ønske, at det var nogle andre! 🙂

  @Gitte: Tak, og tak. Med kedsomhed kan man drive det vidt. Man sidder og glor på noget, og pludselig kan man se nogle andre ting i det.

  Comment by Henny Stewart — 11. februar 2013 @ 19:58

 8. Du er da en knag til de der gif’er 🙂

  Den er altså så flot din hue. Jeg tror aldrig, jeg bliver færdig med min. Jeg er begyndt forfra på 1. kile for 10. gang. Nu prøver jeg én gang til, ellers bliver det endnu en Mary-hue, som jeg allerede har strikket to af. Dem er jeg også meget glad for 🙂

  Comment by Lone — 12. februar 2013 @ 9:21

 9. @Lone: Hvad er det der driller ved alpehuen? Er det vendemaskerne? Maryhuen er heller ikke så tosset, og faktisk også ganske klædelig til de fleste.

  Comment by Henny Stewart — 12. februar 2013 @ 9:51

 10. Flot hat. Desværre bliver mit hår endnu mere fladtrykt end i forvejen, når jeg bruger hat, så det får være.

  Comment by Anna Marie — 12. februar 2013 @ 13:30

 11. @Anna Marie: Mit hår bliver også fladt, men hvis jeg bevæger mig ud i kulden uden noget på hovedet, får jeg bihulebetændelse og noget med ørerne, så det skal til. Men jeg brugte uldne pandebånd i mange år, og de snarere løfter håret. Men mit hår er altid totalt fladt nu om dage, så jeg kan bruge turban, om det skulle være! 😆

  Comment by Henny Stewart — 12. februar 2013 @ 21:15

 12. Nej, det var ikke vendemaskerne, som var problemet. Det var de to pinde med bundfarven imellem kilerne. Når jeg strikkede dem, så det ud som om, der kom glatstrikning ind over retmaskerne på kilen. Det så helt tosset ud.
  Men nu ser det alligevel fint ud, og jeg er ved 5. kile. – Men fy, hvor er der mange løse ender …

  Tusind tak fordi, du spurgte til mit problem 🙂

  Comment by Lone — 14. februar 2013 @ 8:21

 13. @Lone: Jeg tror, at jeg lavede vendemaskerne forkert, nogle af dem kom i hvert fald til at se underlige ud, men når huen er vasket og man har den på, betyder det intet. De fejl ser man ikke, når musikken spiller.

  Comment by Henny Stewart — 14. februar 2013 @ 14:18

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment