Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

17. februar 2013

Under et vist pres

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 22:07

De skøre kræ, vi bor sammen med, har lige afholdt en syngekonkurrence. Det er Stoffer og Buddy/Sox, der husker de dårlige, gamle dage ved at sætte sig over for hinanden og hyle, så det kan høres herfra og til månen. Det er ellers længe siden sidst, men en gang imellem kommer det op i dem. Det bliver så ikke til mere end sangen, haler man kunne rense flasker med, og så undgår de hinanden et stykke tid.

Stoffer har lidt svært ved at forstå min elevationsseng. Somme tider, når jeg næsten sidder op og sover, lægger han sig på øverste kant af min hovedpude. Som regel vækker han mig, fordi han giver sig til at rode i mit hår, og det er faktisk en god ting, for ellers ville han presse min rygsøjle sammen til halv højde.
Han presser mig
Men det er da også forvirrende at man sådan bringer nye ting og sager ind i huset.

Vores klimaflygtning Buddy/Sox er ellers avanceret til at kunne ligge på møbler, men somme tider ligger han alligevel på gulvet. Der er jo ingen grund til at demonstrere. Faktisk gør han sit yderste for at passe ind.
Han tager den med ro
Hvis vi lige skal kattefronten rundt, kan jeg fortælle, at Olga stadig er sur på alt og alle, Punktum lugter ikke nær så slemt som før og er gode venner med dem, der vil være venner. Pushkin er lille, tynd og halvskaldet. Han kommer som regel godt ud af det med de andre, men hvis han ikke gider dem, hvæser han. Det respekterer de andre katte.

Det her er stadig ikke nogen katteblog.

3 Comments »

 1. I har jeres eget kattejammerrockorkester.. 🙂 Jeg er ikke misundelig.. 😉

  Comment by Inge — 18. februar 2013 @ 6:58

 2. Det er dejligt at høre nyt om dine firebenede venner! Her hos os er kattene nogle dage gode venner, men pludselig ser sig sure på hinanden. Nej, det er ikke en katteblog, vi har 🙂

  Comment by Madame — 18. februar 2013 @ 8:00

 3. @Inge: Det kan du ellers godt være. Det er et rigtig fint orkester! 😉

  @Madame: Ja, ikke! Firbenede venner er gode venner, for mennesker i hvert fald. Katte har det på den måde, de er jo ikke hunde, vel? Og nej, himlen forbyde, at vi laver katteblogs! 😆

  Comment by Henny Stewart — 18. februar 2013 @ 8:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment