Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. februar 2013

Tur søndenfjords

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 13:27

Rystet billede
Normalt smider man de rystede billeder ud, straks man har overført dem til sin computer. Men jeg syntes, dette billede var lidt sjovt med de spor, som de hysterisk-farvede lamper laver. Billedet er taget i Limfjordstunnellen. Jeg havde en aftale hos psykiateren i dag. Det var det tredje besøg, og jeg synes faktisk, det går godt. Jeg har forventning om, at det vil hjælpe mig. Nogle mennesker har en forestilling om, at psykiatere sætter patienterne til at spise en masse stærk medicin. Det gør de måske i nogle tilfælde. Nok, når de finder det nyttigt eller nødvendigt. I mit tilfælde er det sådan, at psykiateren og jeg i fællesskab har fundet frem til, at der er noget af den medicin, jeg får nu, jeg skal trappe ud af.

Ellers er der jo vinterferie i denne del af landet her i uge 8. Jeg holder selvfølgelig ikke ferie, det må man jo ikke, når man er syg.
Tur i gråvejr på motorvejen
Sådan nogle gråvejrsbilleder fra motorvejen og andre veje er ikke vildt spændende. Måske er det mere spændende, når man sætter mange af dem sammen.

4 Comments »

 1. Du bekræfter min ide om, at nogle gange opstår kunst via fejltagelser 😉
  I har ikke meget sne tilbage i det nordjyske – vi har været så ‘heldige’ at få en ny portion her til morgen …

  Comment by Ellen — 18. februar 2013 @ 14:03

 2. @Ellen: Nu vil jeg ikke gå så vidt som at kalde dette for kunst. Men når kunst opstår af tilfældigheder og/eller fejltagelser, så består kunsten i udvælgelsesprocessen. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 18. februar 2013 @ 15:00

 3. Ja det er faktisk et meget sjovt billede.. 🙂

  Comment by Inge — 18. februar 2013 @ 15:13

 4. @Inge: Ja, ikke? 😀

  Comment by Henny Stewart — 18. februar 2013 @ 15:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment