Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. februar 2013

Mere brrr…

Filed under: Min kræftsygdom — Tags: , , , — Henny Stewart @ 12:55

Erantis
Temperaturen ligger omkring frysepunktet, det blæser og føles frygtelig koldt, og her til formiddag faldt der sne, som ligger der endnu. Ikke ret meget, men alligevel! Efter kalenderen er der forår om 4 dage, hvis man altså følger modellen med 3 måneder til hver årstid. 2 små, forkølede erantis fandt jeg udenfor. Men den gule farve er så stærk, som om de alene skulle bekæmpe det grå og hvide vinterlandskab. Jeg skal love for, at de lyser op!
Vintergækker
Frosten har faktisk taget nogle af vintergækkerne, men det lader de sig ikke slå ud af. Der er nye på vej, de myldrer bare frem.

Jeg har en utålmodighed i mig i dag. Snart har jeg været sygemeldt i 5 måneder, og faktisk er bedringen i min tilstand svær at få øje på. Det sidste par dage har jeg igen haft stærke smerter, som hverken lindres med varme eller paracetamol. Jeg havde håbet snart at kunne lægge det tungere skyts på hylden, men det er åbenbart ikke tid endnu.

8 Comments »

 1. Ja den korte vejrudsigt er BRRRRRRR…..
  Øv at smerterne ikke forsvinder, det kan da ikke vare ved.. ??

  Comment by Inge — 24. februar 2013 @ 13:33

 2. @Inge: Ja, det er ikke for godt, hverken med vejret eller det andet. Jeg mener i øvrigt, at der er en vis sammenhæng.

  Comment by Henny Stewart — 24. februar 2013 @ 13:37

 3. Det er dejligt at se de små forårsbebudere trodse sne og kulde. Men øv – jeg håber, dine smerter snart forsvinder. Har du fået en forklaring på, hvorfor det ikke er blevet bedre?

  Comment by Madame — 24. februar 2013 @ 16:30

 4. @Gitte: Ja, de er opmuntrende. – Nej, jeg har ikke fået nogen forklaring, andet end at jeg skal væbne mig med tålmodighed. Men træt af det er jeg.

  Comment by Henny Stewart — 24. februar 2013 @ 17:21

 5. Øv med de smerter – erfaringen (lægernes, altså) må da kunne give dig en tidshorisont?

  Comment by Ellen — 24. februar 2013 @ 19:54

 6. @Ellen: Det skulle man tro, men så snart, det ikke er efter bogen, er man på Herrens mark. Jeg skal senest i morgen tidlig have fat i en læge, da det ikke er blevet bedre i dagens løb.

  Comment by Henny Stewart — 24. februar 2013 @ 21:03

 7. Sikke nogle dejlige forårsbebudere du har fotograferet. Jeg går også og spejder efter dem, der hvor jeg går, men endnu har jeg ikke fået øje på nogle.

  Øv hvor er det surt med dine smerter. Jeg håber, de snart er på retur.

  Comment by Stegemüller — 25. februar 2013 @ 13:35

 8. @Stegemüller: De der forårsbebudere skal man nogle gange ud og rykke i ørerne, før de vil vise sig!

  Min læge mener ikke, at smerterne er relateret til min operation. Jeg skal være opmærksom på nogle ting det kommende døgn, for det kunne være en blindtarmsbetændelse med lidt atypiske symptomer. Hvis det ikke er det, er det sandsynligvis en infektion, som man jo ikke er immun overfor, bare fordi man har haft kræft.

  Comment by Henny Stewart — 25. februar 2013 @ 14:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment