Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. marts 2013

Lidt Hammershøi?

Filed under: Min kræftsygdom — Tags: , — Henny Stewart @ 18:31

Smager lidt af fugl
Stolene er lidt for moderne, håndvasken i stuen er lidt malplaceret, papbægrene ved vasken endnu mere malplacerede, men ellers synes jeg, at billedet fra et venteværelse jeg sad i i dag, har lidt Hammershøi over sig, nu da jeg har kørt det gennem et akvarelfilter. Det filter fjerner ligegyldige detaljer og giver renere flader, lidt lige som når man kniber øjnene sammen. Det med at knibe øjnene sammen er noget, man lærer, når man skal lære at male akvarel.

Samme øvelse kan man med fordel anvende på resten af livet, når man kommer i tvivl om, hvor fokus skal ligge. Mit fokus skal i skarpt afgrænsede områder være på at få en anden kontaktlæge på sygehuset, men det må ikke komme til at fylde så meget igen, som det har fyldt det seneste par dage. Man må jo holde for øje, at jeg er syg, og det er derfor, jeg overhovedet har brug for en læge. Derfor er det uhensigtsmæssigt, hvis jeg skal bekymre mig over vedkommendes holdning til mig, og over hvorvidt vedkommende har tænkt sig at prøve og reparere den tillid, han har ødelagt. Den slags bekymringer har jeg lige så lidt brug for som et ekstra hul i hovedet. Det må det kære sundhedsvæsen også kunne indse og dermed lade mig få en anden kontaktperson. Ellers må der andre boller på suppen.

Resten af tiden skal mit fokus være på, at jeg faktisk har gode folk i mit hjørne, først og fremmest her hjemme. Begivenheder, der kan få én til at få en forstærket erkendelse af dette, er ikke entydigt negative, selv om jeg nok ikke har tænkt mig at sende en købmandskurv til den læge af den grund.

Update: Jeg har netop haft kontakt med forløbskoordinator, som er meget forstående og lader mig få en anden kontaktperson i det videre forløb. Det store “swuuush”, I muligvis hørte ca. 13.05 var en stor sten, der faldt fra mit hjerte.

4 Comments »

 1. Det er en flot virkning, du har lagt på billedet! Ja, vi har alle brug for at knibe øjnene sammen ind imellem – jeg håber for dig, du meget hurtigt får en anden kontaktlæge!

  Comment by Madame — 15. marts 2013 @ 7:38

 2. @Gitte: Det var jo delvis inspireret af dig, at jeg skulle lege lidt med dette akvarelfilter.
  Jeg tror, der kommer en løsning. Ingen er vist interesseret i, at jeg skal starte en skriftlig klage, selv om det er det, jeg gør, hvis sagen ikke kan ordnes i mindelighed.

  Comment by Henny Stewart — 15. marts 2013 @ 9:24

 3. Jeg håber sørme du hurtigt får en anden kontaktlæge, det er da helt uholdbart med manglende tillid.

  Comment by Inge — 15. marts 2013 @ 12:25

 4. @Inge: Ja, det resultat er jeg også kommet til, efter at have været ked af det, oprørt og forvirret i et par dage. Jeg holder fingrene krydset.

  Comment by Henny Stewart — 15. marts 2013 @ 12:47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment