Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

19. marts 2013

Et rask liv at være småtosset…

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 11:47

Jeg skal en tur til lægen i dag. Der skal foretages en spirometri. En måling af, hvor god jeg er til at trække vejret. Når jeg nu skulle derned alligevel, så tænkte jeg, at jeg hellere måtte få noget af mit papirhelvede i orden. Jeg har jo sådan en udvidet arbejdsløshedsforsikring, som også kan komme til udbetaling under sygdom, dog efter 60 dages karenstid. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skal give hende Karen 60 dage, da jeg jo ikke selv har bestemt eller været skyld i, at jeg er syg. Men sådan er reglementet, og derefter haver man sig at rette.

Man skal oven i købet have sin læge til at attestere, at man rent faktisk har været sygemeldt. Så jeg fandt altså skemaerne frem og gav mig til at skrive. Det meste af det var lige ud ad landevejen, men det undrede mig, at der ikke var nogle felter, som lægen kunne skrive i. Jeg ringede til Genworth Financial(!) og forelagde dem min undren. Og det viser sig, at de har sendt mig de forkerte skemaer! Jeg, der bevisligt får udslet af skemaer, har altså siddet og udfyldt hele to af dem til ingen verdens nytte. Men den venlige dame hos Genworth Financial(!) tilbød at sende en håndfuld af de rette skemaer til mig pronto. Jeg sagde pænt tak. Hun informerede mig også om, at man kan finde skemaet på nettet, og at det ville være hurtigere. Ja, det ville det sikkert, men her i huset virker vores printer ikke sådan hver dag. Det fungerer typisk sådan, at vi ved, at vi skal printe et eller andet. Så køber vi toner, og så printer vi ellers i vildskab, indtil patronen er brugt op. Det kan man lige så godt, for den står ellers bare og tørrer ud. Derfor vælger jeg at lade firmaet sende skemaerne til mig. De ville ellers komme til at koste mig flere hundrede kroner!

Men alt i alt vil det ende med, at jeg i et stykke tid vil have næsten overskud på betalingsbalancen, så længe jeg bare ikke køber noget. Det er da nok værd at tage med. Også selv om ens forsikringsselskab har solgt opgaven til et firma, der hedder Genworth Financial(!).

Update: Det var så åbenbart en af de dage. Vel ankommet hos lægen, kunne de fortælle mig, at maskinen til spirometri er gået i stykker. Nogle gange kan man simpelthen ikke få ordnet sine ærinder.

11 Comments »

 1. Må siges at være en træls dag.. Men bilen kørte hele vejen og pc og internet virker.. 🙂

  Comment by Inge — 19. marts 2013 @ 17:23

 2. @Inge: Bilen kørte, og chaufføren strejkede ikke. Og så slap vi også for den sk*** snestorm. Så der er da nogle ting at være glad for.

  Comment by Henny Stewart — 19. marts 2013 @ 17:28

 3. Ja, skulle man kede sig som patient, er der sikkert altid et skema eller to, man kan udfylde.

  Herfra skal lyde et “tillykke” med forbedringen af betalingsbalancen.

  Comment by Eric — 19. marts 2013 @ 17:29

 4. @Eric: Ja, det bliver en sand lykke, når det engang er gået igennem. Men faktisk burde syge mennesker slet ikke beskæftige sig med skemaer. De er stressende og risikerer at forlænge sygeperioden!

  Comment by Henny Stewart — 19. marts 2013 @ 17:35

 5. Først tusind tak fordi du i dit forrige indlæg hjalp mig med at finde mine søgenøgleord frem. Jeg har nu kigget alle 34 (!) sider igennem, men der er desværre ikke nogen, der er morsomme. Det ser ud til at brugere, der ‘rammer mig’, alle ved, hvad de leder efter, for de fleste søgninger handler om kirkegårde og gravsteder. (Jeg er slægtsforsker og har derfor en del af dette på min hjemmeside.)

  Det bliver dejligt, når du får nogle penge ud af forsikringsselskabet. Tag endelig rigeligt, når du nu er i gang med at udfylde skemaer 🙂

  Surt at maskinen til spirometri ikke virkede; det må du så se at få på plads på et andet tidspunkt.

  Comment by Stegemüller — 19. marts 2013 @ 18:39

 6. @Stegemüller: Hvis man har et website med et veldefineret formål, bliver der nok langt mellem de sjove søgninger. Det er nok, fordi søgemaskinerne ikke kan finde ud af, hvad min blog egentlig handler om, at der skydes med spredehagl.

  Min ekstra arbejdsløshedsforsikring er desværre på et fast beløb, lige meget hvad jeg fortæller dem.

  Comment by Henny Stewart — 19. marts 2013 @ 18:43

 7. Frem og tilbage er lige langt – fristes jeg til at sige. Irriterende for dig, at du ikke fik ordnet dagens ærinder – bedre held næste gang 😉

  Comment by Bente — 19. marts 2013 @ 22:12

 8. @Bente: Man føler sig noget dum, når ikke et eneste ærinde kunne afvikles efter planen. Til gengæld havde jeg brug for en rundpind 3.5 på 80 cm. Sådan en fandt jeg, så helt spildt var turen til staden dog ikke.

  Comment by Henny Stewart — 19. marts 2013 @ 22:19

 9. Det var ærgerligt, at du kørte forgæves, og det var åbenbart en rigtig Thyco Brahes dag!

  Comment by Madame — 20. marts 2013 @ 7:44

 10. Sådanne dage er der bare indimellem, desværre!
  Nu rykkede det forhåbentlig ikke for meget med betalingsbalancen, at du købte en rundpind? Du måtte jo ikke købe noget … 😉

  Comment by Ellen — 20. marts 2013 @ 8:46

 11. @Gitte: Det var i hvert fald en noget uproduktiv dag. Men hvis alting var i den grad i opposition, skal jeg vel være taknemmelig for, at jeg ikke selv kom til skade!

  @Ellen: Jo, det rykkede, men jeg har sådan set opgivet det der med ikke at købe noget. Hvis det bliver for slemt, må jeg skaffe en avisrute til manden. Så kan vi sikkert lidt igen, for strikkepinde må og skal man jo have!

  Comment by Henny Stewart — 20. marts 2013 @ 9:32

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment