Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

30. marts 2013

Pudefyld eller egerntæpper?

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 15:19

Noget til de små venner?
Da jeg var ung, var det sådan, at hvis man havde begået noget mindre heldigt håndarbejde, som man ikke gad pille op, så smed man det bare over skulderen og sagde:”Pyt! Pudefyld”. Men nu har vi jo andre muligheder. Man kan lave egerntæpper, som Madame har redegjort for behovet af.

Nå, men A11 er for så vidt færdig. Jeg prøvede den på, før jeg gjorde den våd. Lad mig sige det på denne måde: Den passer godt nok, men den gør ikke noget for mig. Nu har jeg så vasket den og lagt den til tørre på nogle håndklæder, hvor jeg har anvendt noget vold for at gøre lidt ved faconen. Det kan jo være, at det hjælper, og jeg kan da altid gå med den herhjemme, når vi har en kold aften med vinden i den forkerte retning.

Alt i alt tror jeg ikke, jeg vil strikke flere trøjer. Det er næppe besværet værd. Men jeg tvivler ærlig talt på, at resultatet havde været meget bedre, hvis jeg havde ofret de knap 1000 kr på “et kit”.

6 Comments »

 1. Åh det var synd, Henny! Når det gælder strikning, er jeg helt blank, men jeg kan dog nu lave et egerntæppe i retstrikning 🙂 Og det minder mig om, at jeg lige har set et egern finde en lang, tynd kvist, som den rullede sammen og løb op i et træ med.

  Comment by Madame — 30. marts 2013 @ 16:25

 2. @Gitte: De er dygtige, de små fyre. Hvad mon den skulle bruge den gren til? I værste fald kan min trøje blive til masser af egerntæpper. 100% ren uld. Meget lækker kvalitet. Jeg tror, det har noget med den der t-facon at gøre. Den er bedre på et fladt bord end på en 3-d person.

  Comment by Henny Stewart — 30. marts 2013 @ 16:35

 3. ØV! Det er bare superærgerligt, når sådan noget sker – efter alt det arbejde man har haft. Det har vi vist alle prøvet, men det bliver det ikke bedre af.
  Det kan godt betale sig at finde en forretning, der har færdigstrikkede modeller af de dyre kit, så man har mulighed for at prøve, om de er helt forkerte, når man får dem på. Man behøver jo ikke at købe kittet, fordi man har prøvet trøjen eller hvad det måtte være 😉

  Comment by Ellen — 30. marts 2013 @ 17:36

 4. @Ellen: Det ville jo have været en mulighed. Jeg tror egentlig ikke trøjen kunne være voldsomt meget anderledes. Det er det, at jeg selv er 3-dimensionel, jeg har det med at glemme. Ensfarvet er nok også bedst til mig.

  Comment by Henny Stewart — 30. marts 2013 @ 18:22

 5. Hvor ærgerligt……men fornøjelsen har du da haft 😉

  Comment by Lissi — 30. marts 2013 @ 19:54

 6. @Lissi: Tjah, det kan man jo sige. Forventningens glæde, og alt det der …

  Comment by Henny Stewart — 30. marts 2013 @ 20:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment