Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

6. april 2013

Jeg kommer ikke meget ud

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 14:31

Og når jeg gør, er det fandeme ikke sjovt, så her kommer de første smagsprøver på april måneds søgesætninger:

 1. ord med e: Elefant osv.
 2. er det tilladt at strikke uden opskrift: Ja, da. Det står i grundloven, lige efter hhv. ytrings-, religions-, forsamlings- og foreningsfrihederne: Strikkeopskriftsfrihed. Jeg er forbavset over, at alle ikke ved det! Det er jo en af det konstitutionelle monarkis grundpiller!
 3. brugerbetaling i sundhedsvæsenet: Nej, tak. Se evt. her:
 4. brugte solure: Det kan godt betale sig. De bliver kun lidt slidt her i landet. Dog kan de blive ret rustne: Rustent solur
 5. kreative kalender nedtælling: Hvis du ikke selv kan finde på det, er du ikke ret kreativ. Du kan evt. ofre et målebånd eller sætte krydser på en kalender. Alternativt kan du sige det med blomster, som jeg gjorde på herværende blog for nogle år siden.
 6. kursus i blindskrift 10 12 april: Både den 10. og den 12. april, samt alle andre dage i året, indtil Ole Violin finder på at tage det ned igen!
 7. clipart fyrre fed og færdig: Findes ikke. Jeg laver selv mine billeder. Hvis du sender mig en million milliard kroner, må du også godt bruge mine billeder. Alternativt kan du højreklikke på dem og gemme dem på din egen harddisk. Det kan jeg nemlig ikke forhindre dig i. Hvis du vil bruge mine billeder i en offentlig sammenhæng, bør du juridisk og – især – anstændigvis prøve at indhente min tilladelse.
 8. ansættelsesbetingelser – seniorjob: Det skal du ikke søge efter på en blog. Brug hellere Ældre Sagens (!) hjemmeside.
 9. briller glidende overgang ej: Hvis du er over 35: Absolut ja.
 10. problemer med at fange læsefeltet på skærmbrille: De læsefelter flyver altså ikke rundt. Men du kan prøve at diskutere med din optiker, om brillerne skal være med eller uden prisme, næste gang, hvis du bliver ved med at have problemer.
 11. buket billede: OK: Kost
 12. grafikprogrammer: Ja, dem er der mange af. Et gratis program med uhyggeligt mange funktioner hedder Gimp. Hvis du hellere vil have noget enklere, kan du prøve Photoscape eller Picasa.
 13. frisure med gråt hår over 50 år: Køb en elastik/ Barber garnet af/ Tag et tørklæde på/ Tag en sæk over hovedet. Eller farv det rødt med lilla og gule striber, og giv dine naboer noget at snakke om.
 14. hvad betyder forårstegn: Ordet hentyder til ting, man kan begynde at iagttage i naturen. Fx at det bliver varmere, eller at der kommer blomster, eller at kattene gerne vil være ude i mere end 3 minutter ad gangen.
 15. aargang54: Min årgang.
 16. nikkel i metalbriller: En udpræget dårlig idé.
 17. tegne sundhedsvæsen: Ved du hvad, nu strammer du den. Jeg har en gang tegnet dansk socialpolitik, men sundhedsvæsenet kan jeg altså ikke tegne. Du får lige socialpolitikken her: Dansk socialpolitik for begyndere
 18. gældskompagniet erfaring: Nej, det har jeg ikke. Indtil videre har jeg foretrukket ikke at sætte mig yderligere i gæld. Det foregår ved, at jeg selv administrerer diverse underskud på betalingsbalancen. Men der kan da godt være personer, der har brug for hjælp til den slags.

10 Comments »

 1. De brugte solure – den er god! Dem har vi vist også en del af denne (uendelige) vinter! Folk er altså sjove…

  Comment by Nille — 6. april 2013 @ 15:37

 2. @Nille: Man kan godt undre sig over, at nogen overhovedet efterspørger solure. Nye eller brugte.

  Comment by Henny Stewart — 6. april 2013 @ 15:39

 3. Jeg er ret vild med disse forskellige søgninger – og især kommentarerne til dem. Der var mange gode denne gang. Tænk at sætte sig til at google forårstegn, det troede jeg at enhver vidste hvad var. Jeg kan godt lide din forklaring om, at det er når kattene vil være ude mere end tre minutter ad gangen.

  Comment by Stegemüller — 6. april 2013 @ 16:22

 4. @Stegemüller: Jeg tror, mange mennesker bruger Google som ordbog. Mange af de udlændinge, der kommer hertil, har ikke ordbøger.

  Den med kattene er et sikkert forårstegn. Kattene kan man ikke narre.

  Comment by Henny Stewart — 6. april 2013 @ 16:31

 5. Hahahaaaa… dine kommentarer er altså skønne..
  Tak Henny og god aften hos dig.

  Comment by Inge — 6. april 2013 @ 19:35

 6. @Inge: Somme tider har man kun den morskab, man selv kan finde, så tak og tak i lige måde!

  Comment by Henny Stewart — 6. april 2013 @ 20:19

 7. Tak for et godt grin her en halvsen lørdag aften 😀
  Jeg kunne bedst lide nummer 2, men de var altså gode alle sammen.

  Comment by Ellen — 6. april 2013 @ 21:49

 8. @Ellen: Ja, jeg kunne forestille mig, at nummer 2 appellerede til dig. Politiet kunne ellers få nok at lave, hvis der kom et forbud!

  Comment by Henny Stewart — 6. april 2013 @ 23:15

 9. Hihi, det var virkelig morsomt at læse, Henny 🙂

  Comment by Madame — 7. april 2013 @ 7:33

 10. @Gitte: Tak skal du have!

  Comment by Henny Stewart — 7. april 2013 @ 8:43

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment