Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. maj 2013

Ude og se på lidt vejr

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 15:19

Hirtshals fyr
Turen gik til Hirtshals fyr. Vi var ikke de eneste, der havde fået den idé. Der var masser af mennesker der. En hel amerikansk skoleklasse, lød det til. Der er også adskillige ting, man kan se på der. Man kan komme op i fyret, der er Bunkermuseet lige ved siden af, og så er der en kunstudstilling i en af sidebygningerne. Det var vist noget glas og keramik. Jeg gik ikke ind, da jeg var kommet for at se på en blå himmel.

Der er i øvrigt indrettet “madpakkerum” ved fyret. Så ved man det, hvis man er lærer og tager sin klasse med til fyret på en regnvejrsdag. Man kan komme i tørvejr, mens man indtager sine klemmer!

I nærheden af fyret voksede der primula og nogle små, blå blomster. Violer, måske? Det er jo ellers barske omgivelser, hvor jeg egentlig ikke havde forventet sådan nogle planter.

7 Comments »

 1. Det har været det smukkeste vejr i dag, i hvert fald her i formiddag, og lige til en tur ud i det blå. Jeg har aldrig været ved Hirtshals Fyr, men det ser ud til at være et smukt sted.

  De små blå er sikkert violer, det er lige tid for dem.

  Comment by Stegemüller — 5. maj 2013 @ 15:38

 2. Sikke nogle smukke billeder og blomsterne ligner snepryd. Det hjørne af Danmark har jeg kun besøgt et par gange.

  Comment by Madame — 5. maj 2013 @ 16:21

 3. Flot himmel! Dit indlæg får mig til at tænke på, om jeg nogensinde har været i Hirtshals – jeg tror det ikke. Der er så mange hjørner og kroge i dette land …

  Comment by Eric — 5. maj 2013 @ 17:14

 4. Og blåere himmel fås vist ikke! Flot, flot, flot er den.
  Man er en anelse imponeret over, hvordan du har delt billeder, der i virkeligheden er ét billede …
  Pudsigt, at Aalborgenseren Eric ikke har været i Hirtshals. Jeg tror jeg har været i samtlige jyske byer af købstadsstørrelse og derover, men jeg havde (heller) ikke været i min nærmeste omegn.

  Comment by Ellen — 5. maj 2013 @ 18:44

 5. @Stegemüller: Ja, det var smukt, og det blæste ikke en halv pelikan, hvilket kan ødelægge oplevelsen noget. Jeg tror, Madame har ret i, at der er tale om “Snepryd”. Dem havde jeg ikke hørt om før, men sådan kan man jo lære noget hele tiden.

  @Gitte: Ja, snepryd passer vist. Hirtshals er måske ikke så kendt som turistby, men det er egentlig lidt synd. Det er en hyggelig by.

  @Eric: Sådan går det nok tit med seværdigheder, som man har tæt på. De er ikke så interessante, som dem man finder længere væk. Men tag og besøg byen på en sommerdag. Jeg tror, du vil kunne lide den!

  @Ellen: Hvis den skulle være mere blå, skulle man have snydt med farverne, men det syntes jeg ikke, der var nogen grund til. Jeg tror, det er meget almindeligt, at man ikke lægger mærke til de herlighedsværdier, der befinder sig lige uden for døren. At være gift med en canadier har tvunget mig til at tænke over, hvad der kunne være værd at vise frem her omkring.

  Comment by Henny Stewart — 5. maj 2013 @ 19:54

 6. Dejlige billeder. Hvor er det skønt med blå himmel. Og det passer så smukt til det hvide fyr 😉
  Når jeg læser dit indlæg fra d. 30. april, så synes jeg, du har rigeligt at slås med. Jeg håber, du får noget støtte og hjælp til genoptræning.

  Comment by betty — 5. maj 2013 @ 23:06

 7. @Betty: Tak skal du have! Det der med hjælp til genoptræning ligger det uhyggeligt tungt med, af en eller anden grund.

  Comment by Henny Stewart — 6. maj 2013 @ 10:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment