Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. maj 2013

Så har jeg begået en “unboxing video”

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 19:08


Det er ikke helt ved siden af, når jeg har kaldt den noget i retning af “The Worst Ever Unboxing Video in the Whole, Wide World”. Det er så hvad det er. Jeg har gået lidt i cirkler rundt om dyret hele dagen, for det skal da indrømmes, at jeg ikke er meget for at skulle stikke huller i mig selv. Ganske vist bliver jeg dagligt massakreret af kattene, men det er nu noget andet. Det beror som regel på mis(hah!)forståelser, og jeg ved aldrig rigtig, hvornår det kommer. Sådan med vilje at stikke hul på sig selv kræver et vist nænne, som jeg ikke uden videre har. Det er nok derfor, der medfølger indtil flere instrumenter til proceduren. Noget med indbyggede fjedre, og så kan man på forhånd indstille, hvor dybt hullet skal være. Det må være noget med, at hvis man skal måle blodsukker, skal det være det lille hul, skal man lave blodpølse, skal det være det store…
Nature morte
Nå, jeg fik prikket hul og anbragt noget blod på sådan en strimmel. Den sagde, at der ikke var blod nok, og at jeg skulle tage en ny strimmel. Så sagde den 888, dvs. alt, hvad der kan lyse op på den skærm lyste op, men kun et kort øjeblik. Jeg prøvede en tredje strimmel, og da sagde den slet ingenting. Jeg prøver igen, når jeg har læst hele den danske brugsanvisning. Det bliver nok en gang i weekenden. Fik jeg sagt, at jeg ikke rigtig har taget det dersens diabetes til mig endnu?

9 Comments »

 1. Suk, alt undtaget kageruller o.l. kræver manualer nu om dage. Aversionen mod selvpunktering mindskes nok med øvelsen, men herfra er der inderlig forståelse.

  Comment by Eric — 8. maj 2013 @ 19:32

 2. @Eric: Tak skal du have. Jeg har læst manualen nu og har for så vidt forstået, at jeg gjorde det helt forkert! Og så har de den frækhed at påstå, at det er enkelt! Så kan man da rigtig føle sig doooom!

  Comment by Henny Stewart — 8. maj 2013 @ 19:40

 3. Hmm jeg troede da kun, der var en måde at prikke hul på med de gule dingenoter 🙂 Og jeg kender det med at skulle stikke sig selv. Jeg besluttede mig i en vagt, at jeg ville prøve på mig selv. Jeg skulle virkelig tage tilløb inden det lykkedes. pøj pøj med det, du skal nok lære det 🙂

  Comment by Lene — 8. maj 2013 @ 20:00

 4. @Lene: Det viser sig, at de gule dingenoter er et produkt for sig. De farvede dimser, som jeg ikke vidste hvad var, hører til den prikkeanordning, der følger med selve måleren. Men dem tror jeg nu slet ikke, jeg gider. Det er enklere med de gule. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 8. maj 2013 @ 20:03

 5. Øvelse gør mester.. Pøj pøj med målingerne.. 🙂

  Comment by Inge — 9. maj 2013 @ 6:39

 6. Jeg hader at læse manualer, men det slipper du nok ikke for her. Pøj pøj med målingerne …

  Comment by Madame — 9. maj 2013 @ 7:02

 7. @Inge: Ja, øvelse gør mester. Det viste sig, at jeg ikke havde sat strimlen ordentligt i.

  @Gitte: Der var en enkelt, vital oplysning i manualen, men ellers er det virkelig meget enkelt, så nu er jeg i gang med at måle!

  Comment by Henny Stewart — 9. maj 2013 @ 7:52

 8. Det lader til, at du nu er i gang, så til lykke med det!

  Hele proceduren med maskinen skulle så være for at finde ud af, om du overhovedet har diabetes – eller er der noget, jeg har misforstået?

  Comment by Rasmine — 9. maj 2013 @ 9:34

 9. @Rasmine: Det skulle være fastslået, at jeg har diabetes. Apparatet er nødvendigt for at tilpasse spisevanerne med henblik på at regulere blodsukkeret bedst muligt, evt. finde ud af, om jeg skal have insulin, eller om det kan klares med mad og motion alene.

  Comment by Henny Stewart — 9. maj 2013 @ 9:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment