Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. maj 2013

Æbleblomster? Næh, ikke endnu!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 17:30

Jeg ser æbleblomster rundt omkring i blogland, så jeg ville lige tjekke vores æbletræ for at se, om det er ved at blomstre. Det er det ikke:
Det blomstrer ikke endnu
Derimod er der gang i mirabelletræet:
Mirabelletræet blomstrer
Græsset er grønt, og langt, snart skal vi have gang i traktoren. Det vil sige “vi” er det forkerte pronomen. Bag en græstot gemte der sig en sort panter, der ikke er klar over, hvor stor han er. I sit eget hoved er han vist stadig en lille, bitte killing:
Jeg gemmer mig bag græstotten her
Der lå også en farlig tiger inde under hækken:
Pas bare på
Ellers har mit “møde” med kommunen her i ugen efterladt mig noget rystet. Jeg sover uroligt og dårligt. Det er saftsuseme ikke nogen god begyndelse. Hvis en telefonsamtale kan påvirke mig så meget, hvordan skal det så ikke gå, når/hvis de ruller ud med aktivering eller arbejdsprøvning? Selvfølgelig kan det også være, at der bare bliver lukket for det varme vand.

Jeg har fået det sikkert udmærkede råd at lade være med at tænke på det nu. Jeg skal sætte et kryds i kalenderen og tænke på min sandsynligvis mindre glorværdige fremtid på eller efter den dato. Rådet er godt, idet bekymringer nu ikke gavner noget som helst. Det er bare lettere sagt end gjort.

10 Comments »

 1. Dejlige billeder, Henny – det er også kun det ene af mine æbletræer, der er sprunget ud. Hvor er det barskt, at du allerede nu skal trues med bål og brand.

  Comment by Madame — 18. maj 2013 @ 18:12

 2. @Gitte: Det er nok mest i mit hoved, det bliver til bål og brand, men netop derfor ville det have rart ikke at høre noget fra den kant endnu. Det er ikke rigtig kompatibelt med rekonvalescens.

  Comment by Henny Stewart — 18. maj 2013 @ 18:16

 3. Jeg synes godt nok det er hård kost at være syg i længere tid . Håber du får fundet frem til en måde at håndtere det på, så det ikke går ud over din nattesøvn.

  Comment by Lene — 18. maj 2013 @ 18:50

 4. @Lene: Ja, det er især hård kost, når det forventes, at man kan sige, hvornår det er overstået.

  Comment by Henny Stewart — 18. maj 2013 @ 18:55

 5. Det er ikke rart, at skal have tankerne omkring økonomien at sloges med samtidig med at hovedet er fyldt med bekymring omkring sygdom/me, det er ikke lige det man har brug for. Jeg håber, at der med tiden findes en fornuftig løsning på det hele.
  Jeg har set æbleblomster hernede, ikke mange da alting også er senere her i år.
  Det er da en utrolig farlig tiger du har under hækken ☺ ☺.

  Comment by Annette (Holland) — 18. maj 2013 @ 22:57

 6. @Annette: Nej, det kommer let til at fylde for meget. Ja, min tiger er god til at være farlig, på billeder. I virkeligheden er han god som guld. Han hverken kradser eller bider, med mindre han er meget bange, som fx når man vil stoppe ham i en transportkasse og tage ham med til dyrlægen …

  Comment by Henny Stewart — 18. maj 2013 @ 23:02

 7. Jeg taler af erfaring, når jeg siger, at det værste råd, man kan få om noget, der bekymrer én, er, at man ikke skal tænke på det, for man kan ikke ændre noget alligevel! Det er da rigtigt, men det er fuldstændig umuligt, og det fylder bare næsten hele tiden, gør det.

  Comment by Ellen — 20. maj 2013 @ 19:12

 8. @Ellen: Jeg er mest tilbøjelig til at give dig ret, for jeg er ikke god til at styre mine tanker. Men jeg har for nylig fået et vink om, at det med økonomien måske er min mindste bekymring, så jeg har nu tænkt mig at prøve alligevel.

  Comment by Henny Stewart — 20. maj 2013 @ 19:31

 9. Hvor er dine kattebilleder flotte. Især tigeren ser helt farlig ud.
  Jeg kan godt forstå, fremtidsplaner fylder i dine tanker. Når andre (sagsbehandlere og den slags) tager styringen, så føler man sig magtesløs. Jeg håber, du får god hjælp, og at du ikke bliver presset ud i noget, før du er rask.

  Comment by betty — 21. maj 2013 @ 6:00

 10. @Betty: Tak for ros!

  Ja, jeg håber også, jeg undgår at blive presset ud i noget, jeg ikke kan klare. Man hører desværre ofte om folk, der bliver sekundært traumatiserede p.gr. af den slags pres.

  Comment by Henny Stewart — 21. maj 2013 @ 6:31

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment