Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. juni 2013

Så blev havelågen meldt klar

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 19:28

Min cykel
Klar er den også. Eller så klar, som en halvbillig cykel, der har 7-8 år på bagen nu kan blive. Spørgsmålet er, om cyklisten er klar. Det er hun så knap nok. Jeg har lige været ude og prøve at cykle nogle få hundrede meter, og det gik da, men kun lige for så vidt. Jeg havde haft mistanke om, at man bruger bugmuskulaturen, når man skal holde balancen på cykel, og jeg er bange for, at den teori holder stik. Min bugmuskulatur har jo været klippet midt over og sat sammen igen med hæfteklammer. Det er helet pænt, især udvendigt. Indvendigt bliver det aldrig, som det var. Alt i alt kan det godt være, at spadsereture fremdeles er bedre motion for mig.

Hvis det alligevel skulle blive til noget med de cykelture, vil jeg overveje at bruge en times tid på cyklen med en spand sæbevand. Og ja, så ved jeg ikke rigtig, hvordan det er gået til, at min cykel er blevet udstyret med en rusten Peter Plys-klokke. Den virker, og ellers kan den sikkert skiftes til noget, der er lidt mere passende til en ældre dame. Her tænker jeg på cyklen, forstås.
Peter Plys

9 Comments »

 1. Jeg må vist hellere se at få hentet min cykel, som jeg efterlod punkteret hos cykelhandleren sidste efterår …

  Comment by Rasmine — 7. juni 2013 @ 22:13

 2. @Rasmine: Du kan risikere, at cykelhandleren vil have både husleje og renter. Her er det gemalen, der tager sig af den slags reparationer. Det tager sin tid, men er som regel udmærket arbejde, og prisen er også helt rigtig. 😉

  Comment by Henny Stewart — 7. juni 2013 @ 22:27

 3. Småture i starten, mon så ikke balancen kommer uden du skal bruge for mange kræfter på den del, og kan nøjes med at nyde vinden i håret. 🙂

  Comment by Inge — 8. juni 2013 @ 6:49

 4. God idé at give det en chance – det er så dejligt at cykle, og man får set andet, end når man går ture. Du vil helt sikkert kunne træne mavemusklerne, så det ikke gør ondt.

  Comment by Madame — 8. juni 2013 @ 7:46

 5. @Inge: Ja, det var også planen, men mine mavemuskler kan ikke rigtig arbejde med.

  @Gitte: Det er da muligt, at det kan blive _lidt_ bedre, men jeg skal ikke regne med at kunne træne mavemusklerne. Der er sket noget uopretteligt med dem.

  Comment by Henny Stewart — 8. juni 2013 @ 8:49

 6. … jeg husker den Peter Plys-klokke som var det i går… fra vores tid som “fellow cyclists”…

  Comment by Naja — 8. juni 2013 @ 17:18

 7. @Naja: Jeg havde lykkeligt glemt den klokke, men det skal nok være en af Gordos idéer. Ja, det var den gang, hvor man brugte cykel hver dag. Jeg er glad for, at jeg ikke behøver det mere, selv om jeg gerne ville være i stand til at køre en tur, når det fx er godt vejr.

  Comment by Henny Stewart — 8. juni 2013 @ 17:20

 8. Jeg ville nok ikke have tænkt over, at man bruger mange mavemuskler for at cykle, men når jeg tænker på mine nylige cykel-genoplevelser, kan jeg godt se, at du har helt ret. De er faktisk i brug stort set hele tiden.
  Godt for mig, men rigtig skidt for dig! 🙁

  Comment by Ellen — 8. juni 2013 @ 23:13

 9. @Ellen: Jeg havde jo en mistanke om, at mavemusklerne er meget i brug, når man skal holde balancen på cykel. Jeg har ikke mærket det på motionscyklen, men den holder jo også selv balancen. Selv om jeg skulle være groet sammen igen, har jeg svært ved simple ting som f.eks. at komme op af min seng, at vende mig i samme – ja, der er flere ting sådan i hverdagen, hvor bugmuskulaturen er i arbejde, og hvor man ikke opdager det, før man de ikke funker mere, bugmusklerne.

  Jeg tænker, at jeg kan blive lidt bedre til at køre på cykel, men i går vringlede jeg afsted som en beruset, og det føltes ærlig talt ikke særlig trygt.

  Comment by Henny Stewart — 8. juni 2013 @ 23:18

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment