Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

9. juni 2013

Mere om elefanten i værelset

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 19:59

Sort-hvid heffalump
Den kunne komme op på væggen, hvis ellers den var fin nok. Jeg har ladet mig inspirere af Hans Scherfigs naivistiske junglemalerier. Jeg tænkte, at sådan noget kunne jeg også lave, men det viste sig, at det kunne jeg ikke helt. I hvert fald skal der nok øves lidt.

Angående mit indlæg i går, så fastholder jeg, at det er skrevet for, at jeg nødvendigvis må prøve at få styr på nogle ting, der angår mig selv, ikke for at træde andre, nulevende eller afdøde personer over tæerne. Lige som jeg selv påtager mig ansvaret for at få orden i mit indre bogholderi, så svært det end måtte være, så må andre selv tage ansvar for deres evt. ømme tæer.

Mit ærinde er ikke, og har aldrig været, at hænge nogen ud. Basta!

9 Comments »

 1. Jamen … selvfølgelig ikke! Er der da nogle, der har følt det? I så fald må de være temmelig nærtagende.

  Comment by Ellen — 9. juni 2013 @ 20:31

 2. @Ellen: Just making sure! 🙂

  @Eric: Tak – hånden i går var et manipuleret fotografi. Elefanten havde farver, men de var ikke gode, så jeg kørte det lige gennem et filter.

  Comment by Henny Stewart — 9. juni 2013 @ 20:46

 3. Hvis elefanten ikke var sort/hvid, kunne du godt have bildt mig ind, at det var en af Scherfigs. Jeg synes faktisk, at du er ret god til det der malen. Hånden i går fx …

  Comment by Eric — 9. juni 2013 @ 20:40

 4. Ak ja, verden et ét stort bedrag 🙂

  Comment by Eric — 9. juni 2013 @ 20:57

 5. @Eric: Tjah – eller man bruger de værktøjer, man har.

  Comment by Henny Stewart — 9. juni 2013 @ 21:00

 6. Kære Henny. Da jeg læste dit indlæg i går, læste jeg det ikke som, om du hængte nogen ud…..jeg tror godt jeg forstod dit budskab…..med jævne mellemrum renser jeg også ud….men der går heldigvis længere og længere tid imellem, at det er nødvendigt. Kh Lissi

  Comment by Lissi — 9. juni 2013 @ 21:09

 7. @Lissi: Tak for det. Man kan jo alligevel ikke helt slippe de bekymringer.

  Comment by Henny Stewart — 9. juni 2013 @ 21:12

 8. Hvor er det smukt, Henny! Du har virkelig talent for at tegne og male – brug det endelig, og måske kan det også blive en levevej ud over at give glæde.

  Comment by Madame — 10. juni 2013 @ 6:43

 9. @Gitte: Tak skal du have. Jeg tegnede meget på mit arbejde. Det er jo ikke alt, man kan finde i en ordbog, og nogle kursister havde slet ikke ordbog. Men jeg regner da med at fortsætte, så får vi se, hvad der kan ske.

  Comment by Henny Stewart — 10. juni 2013 @ 8:29

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment