Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

11. juni 2013

Og lettelsen var til at røre ved

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 7:25

Den anden tobenede her i huset bryder sig ikke om at blive blogget om, så lad mig bare sige, at da han kom ud fra sin undersøgelse med den besked, at der ikke var noget særligt i vejen, var jeg særdeles lettet. Én krykhusar i familien er mere end nok. Ikke alene det, enhver påmindelse om den ene eller den andens dødelighed giver dårlige drømme her.

I dag skal vi så til Aalborg på mine vegne. Mens jeg ikke glæder mig til selve turen, er målet altid turen værd. Det er et svineheld, at jeg for snart to år siden blev indstillet til hjælp hos en psykiater p.gr. af depression, og at der blev plads til mig, nu hvor jeg befinder mig her i dette morads, hvor jeg skal vænne mig til en krop der ikke fungerer, som den plejer/ikke fungererer rigtigt. Sjovt nok præsenterer jeg depression mange dage, men jeg bliver også stiktosset. Arrigskab er en glimrende måde at holde sig i live på i visse situationer, tror jeg. Depression, den ægte slags, hvor man blot ligger i sengen og stirrer ind i væggen, er ikke en god måde at overleve på, og hvem ville ærlig talt gide på de betingelser?

Ikke mindst den seneste besked: At jeg må regne med, at de nuværende symptomer måske er permanente, kræver tilvænning. Jeg fik indtrykket af, at colonoskopien er sidste skud i bøssen. Hvis den ikke viser noget unormalt, der kan fixes, vel at mærke, så er det sådan det er. Ja, altså bortset fra “Tincture of Time”, hvilken aldrig bør undervurderes

5 Comments »

 1. Det sidste afsnit i dit indlæg, var ikke en rar besked at få. Jeg håber, at du er kommet styrket tilbage fra din Aalborgtur.

  Jeg læste dit indlæg omkring de formaninger, som vi fik som børn. Du er ikke den eneste, der stadig har dem siddende i ryggraden og hvor velmenende de end var dengang, så var det rart, hvis de bare lige ville smutte væk, så vi havde fred og ro til at gøre de ting, som vi nu gerne vil gøre.

  Godt, at der ikke var noget i vejen med ham du deler matriklen med.

  Comment by Annette (Holland) — 11. juni 2013 @ 13:21

 2. Tillykke med at der ikke er noget galt med din mand! Sikke en lettelse.
  Hvor er det godt, at du for to år siden blev indstillet til hjælp hos en psykiater! Og jeg tror, det er sundt ind imellem at give arrigskaben frit løb.

  Comment by Madame — 11. juni 2013 @ 14:44

 3. @Anette: Du kan tro, jeg er glad for, at der ikke er noget galt med ham!

  Mine besøg hos psykiateren gør mig altid godt.

  @Gitte: Tak skal du have! Ja, arrigskaben skal slippes løs, ellers regerer den indvendig.

  Comment by Henny Stewart — 11. juni 2013 @ 17:26

 4. God besked med din mand; så er det da ikke helt sort altsammen – men sikke da en besked, du lige måtte sluge vedr. din nuværende tilstand. Håber sandelig ikke for dig, at de har ret.

  Comment by Ellen — 11. juni 2013 @ 19:39

 5. @Ellen: Ja, det var en god besked til ham.

  Jeg håber stadig, at mine symptomer vil være aftagende, men der er altså ingen garanti.

  Comment by Henny Stewart — 11. juni 2013 @ 20:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment