Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

13. juni 2013

Ikke noget særlig nyt

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 12:52

Våde blomster
Men jeg er her endnu. Bare fordi man ikke kommer meget ud eller oplever det helt store, kan man vel godt skrive et blogindlæg. Det har jeg da i hvert fald kunnet før …

Pynten er ved at gå af blomsterne ude i haven. Det, de ikke selv klarer, sørger regnen og blæsten for. Rododendronerne ser temmelig pjaltede ud, syrenerne er så godt som færdige. Akelejerne og lupinerne kan lidt endnu, nogle af dem, og løvefoden har det allerbedst i regnvejr.

Souschefen på Aalborg Universitetshospital har åben telefon fra 13 til 14. Jeg ringede op lige efter kl. 13, men kom ikke igennem. Jeg fik det råd at vente til 13.45-13.50, fordi der erfaringsmæssigt ikke er så mange opkald på det tidspunkt. Det, jeg ville snakke med ham om, var de unøjagtige journalnotater. Var, fordi jeg nok har skiftet mening mht. at ringe ham op. Jeg orker ikke rigtig den ballade, der risikerer at komme ud af det. Faktisk kan jeg vel nærmest være sikker på at blive behandlet dårligere, hvis jeg klager. Ved nærmere eftertanke er jeg nok ikke rask nok til at tage det.

10 Comments »

 1. Ja man skal vælge sine kampe med omhu, og et aktivt fravalg er helt ok. Du kan jo altid vælge at gøre noget når du får flere kræfter.

  Comment by Inge — 13. juni 2013 @ 16:54

 2. @Inge: Ja, det var også det, jeg blev enig med mig selv om i dag.

  Comment by Henny Stewart — 13. juni 2013 @ 16:56

 3. Jeg kan sagtens forstå, at du vælger at sidde over en omgang eller to, men jeg tvivler nu på, at man vil få dårligere behandling. Måske vil den være mindre hjertelig, men jeg har en tro på, at der er en professionel og faglig stolthed. Hvis mit arbejde blev kritiseret berettiget, ville jeg dæleme tage kritikken ad notam.

  Comment by Eric — 13. juni 2013 @ 17:20

 4. @Eric: Jeg håber også, hospitalet ville tage berettiget kritik ad notam. Men jeg har oplevet en ret negativ tilgang til kritik, som jeg er kommet med, og det var ikke nemt for mig.

  Comment by Henny Stewart — 13. juni 2013 @ 17:22

 5. Man skal vælge sine kampe med stor omhu og huske at passe på sig selv. Som Inge skriver, kan du altid tage sagen op igen.

  Comment by Madame — 13. juni 2013 @ 17:45

 6. @Gitte: Jeg kan nemlig altid tage sagen op igen, hvis jeg oplever overskud til det. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 13. juni 2013 @ 17:49

 7. Det skulle nødigt være sådan, at behandlingen bliver dårligere efter en klage. Men hvis stemningen bliver kold, kan jeg godt forstå, du venter til bedre tider.

  Comment by betty — 13. juni 2013 @ 21:21

 8. @Betty: Ja, det er det, jeg har oplevet. En meget kold stemning. Man kan godt være for sart til den slags ind imellem.

  Comment by Henny Stewart — 13. juni 2013 @ 21:24

 9. De kloge ord er allerede sagt, men jeg forstår dig også godt. Det kunne bare være fedt, hvis du fik overskud til at føre klagen igennem en gang, for det er ikke i orden, det der er sket, men det er vi nok ikke uenige om.

  Comment by Ellen — 14. juni 2013 @ 8:50

 10. @Ellen: Jeg håber også, at der kommer bedre tider, men jeg er også pokkers afhængig af systemet nu, hvor jeg går ind i en ny runde af undersøgelser.

  Comment by Henny Stewart — 14. juni 2013 @ 9:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment