Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. juni 2013

Testes i hoved og r**

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 14:26

En irrelevant plante
Her til morgen skulle jeg hen på sygehuset for at få taget en blodprøve som forberedelse til CT-scanningen i næste uge. Samtidig, troede jeg, skulle jeg have taget en blodprøve ang. blodsukker, kolesterol, vitaminer mm. Den sidste prøve blev bestilt for ca. 7 uger siden, var jeg da sikker på.

De starter 7.30 ovre til blodprøvetagningen, og jeg var der 7.50, for jeg tænkte, at jo tidligere, man stiller op, jo kortere ville køen være. Den idé var der også andre, der havde fået, men jeg trak nr. 12, og nr. 6 var allerede inde, så det var ikke så galt.

Nå, så blev det min tur. Men så holdt det op med at gå godt, bare sådan lige pludselig! På “henvisningshotellet” lå der nemlig en henvisning på en blodprøve til forberedelse for scanning, ikke nogen henvisning ang. blodsukker etc. Derimod lå der en henvisning på en prøve af noget helt andet materiale! Så var det, jeg kom til at sige, at nogle af de henvisende vist skriver med den anden ende, for den sidstnævnte prøve er nemlig “lavet” og afleveret, samme dag som den blev rekvireret.

Jeg havde tænkt, at jeg kunne spare en tur på sygehuset ved at få to sæt blodprøver taget samtidig. Den snedige plan gik i vasken. Da jeg var kommet hjem måtte jeg så ringe til min læge og bede dem lave en rekvisition på en blodprøve ang. blodsukker osv., som jeg så kan gå hen og få taget før fanden får sko på en gang i næste uge. Ingen rationaliseringsgevinster her, altså!

8 Comments »

 1. Og sådan går tiden så godt …

  Comment by Eric — 14. juni 2013 @ 15:02

 2. Øv, det var synd – alle kunne jo have sparet tid, hvis det var gået, som det skulle.

  Comment by Madame — 14. juni 2013 @ 15:09

 3. @Eric: Ja, jeg har ikke besvær med at få tiden til at gå, og jeg har indtryk af, at sundhedsvæsenets tid koster mange penge, så det …?

  @Gitte: Netop, det var også min tanke. En lille ærgrelse for mig, men vi kunne have sparet både tid og penge.

  Comment by Henny Stewart — 14. juni 2013 @ 15:23

 4. Øv.. Det virker så ineffektivt, og det ku’ være så godt.

  Comment by Inge — 14. juni 2013 @ 20:07

 5. @Inge: Ja, det er også den følelse, jeg får. Selvfølgelig vil der ske fejl af og til, men jeg synes, det er lidt rigeligt efterhånden.

  Comment by Henny Stewart — 14. juni 2013 @ 20:10

 6. Helt bibelsk: den ene hånd ved ikke hvad den anden gør …

  Comment by Ellen — 15. juni 2013 @ 13:36

 7. @Ellen: Ja, lige præcis. Og når man nu netop har et “henvisningshotel”, der kan læses af hele regionen, så burde det da være muligt at rationalisere lidt!

  Comment by Henny Stewart — 15. juni 2013 @ 14:15

 8. […] Testes i hoved og r** […]

  Pingback by Dagen i går! « Hverken fyrre, fed eller færdig! — 25. juni 2013 @ 10:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment