Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. juni 2013

Dagen i går!

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 10:20

En af mine venner sagde en gang, at det værste ved at være arbejdsløs er, at man efterhånden får det sådan, at man ikke kan klare at gå på posthuset og på biblioteket på en og samme dag. Nu er jeg ikke kun arbejdsløs, jeg er sygemeldt, og situationen er en lidt anden.

I går havde jeg imidlertid hele to ting, jeg skulle uden for hjemmets fire vægge, og derfor (måske) blev der ikke overskud til noget blogindlæg.

Først skulle jeg hen på sygehuset og have taget den berømte blodprøve. Der fandt jeg ud af, at det var min egen skyld, at der ikke var nogen henvisning, sidst jeg prøvede. Med mindre lægen har skrevet noget andet, “dør” sådan en henvisning nemlig efter 35 dage. Det er for at databasen ikke skal få forstoppelse. Det giver jo egentlig god mening, når man sådan tænker efter. Men det lykkedes da at få taget blodprøven, selv om man til de sidste to glas måtte nøjes med kappilærblod, malket ud af en finger. Hvis det skal være på den måde, kan jeg egentlig godt selv tage blodprøverne, jeg har jo udstyret, som jeg har fået udleveret i forbindelse med min diabetes.

Senere på dagen havde jeg en aftale med min psykiater, så turen gik sydpå til Aalborg.
Solglimt over motorvejen
Som man kan se på billedet, vidste vejret ikke rigtig, hvad det skulle. Delvist overskyet er vist den rigtige betegnelse. Igen oplever man det kun rigtigt, når der er vidt udsyn, så motorvejen er da god for mere end hurtig transport.

På vejen hjem valgte vi broen frem for tunellen. Midt på broen er der dette hus, hvis bemaling for mig ser ud som et ansigt:
Manden på broen
Måske er det kun barnlige sjæle så som undertegnede, der kan se det, men vinduerne er altså øjnene. På vej hjem klarede det op, så vi havde mest sol og kun lammeskyer.
Fuld sol over motorvejen
Det varede så ikke ved, men man skal lære at være glad, så længe det varer. Apropos det, så er en af de nævnte bivirkninger ved en ny medicin, jeg får, eufori. Jeg sagde til gemalen, at han skulle lægge mærke til, om jeg forekom ham euforisk, for så skal dosis nok justeres. Han svarede, at det ville han ikke gøre. Han ville lade mig nyde euforien. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal mene om det!

18 Comments »

 1. Limfjordsbroen er min yndlingsbro! Jeg kan så godt lide den der bastante 30’er-stil og de skrå “lygtepæle”. Men jeg kan ikke huske tårnet. Sikkert, fordi det ikke havde farver, dengang jeg benyttede broen jævnligt.

  Comment by Rasmine — 25. juni 2013 @ 10:44

 2. @Rasmine: Jeg kan ikke huske, hvornår bemalingen er fra, men den er sikkert en nyere foreteelse.

  Comment by Henny Stewart — 25. juni 2013 @ 10:46

 3. Jeg synes at tårnet har haft den farve i alle de år, jeg har kørt over den, dvs godt 32 år 🙂 men måske husker jeg forkert. Og jeg kan godt se ansigtet. Håber du så kan nyde fridagen i dag.

  Comment by Lene — 25. juni 2013 @ 11:34

 4. @Lene: Ja, det kan godt være, det har i hvert fald haft de farver, så længe jeg kan huske. Men jeg tror ikke, tårnet er lige så gammelt som broen.

  Comment by Henny Stewart — 25. juni 2013 @ 11:36

 5. Der bliver da stukket en del i dig i denne tid, Henny. Jeg håber, de hvidkitlede kommer med gode resultater til dig. Aalborg kender jeg slet ikke, men jeres motorvej ligner vores.

  Comment by Madame — 25. juni 2013 @ 12:58

 6. @Gitte: Ja, motorveje ligner hinanden overalt, tænker jeg. Ja, jeg håber også snart på nogle gode resultater fra de hvidkitlede. Det har jeg brug for.

  Comment by Henny Stewart — 25. juni 2013 @ 13:01

 7. Jjeg har altid holdt at broansigtet, og er sikker på det ikke er tilfældigt at det ligner et ansigt.. 🙂

  Comment by Inge — 25. juni 2013 @ 15:11

 8. @Inge: Nej, det kan da godt være, at de har dekoreret det på den måde med vilje! :0)

  Comment by Henny Stewart — 25. juni 2013 @ 15:54

 9. Øv, at være så vanskelig at stikke i, når det skal foregå forholdsvis ofte 🙁
  Brohusansigtet er tydeligt – lige som manden i månen er det for mig.
  Jeg tror din mand mener dig det det allerbedste, men det kommer nok an på, hvordan sådan en eufori kan udmønte sig 🙂

  Comment by Ellen — 25. juni 2013 @ 19:17

 10. @Ellen: Jo, han mener det sikkert godt, og endnu har jeg ikke mærket noget videre til euforien… Jeg er glad for, at så mange andre også kan se ansigtet på tårnet, og at det ikke kun er mig.

  Comment by Henny Stewart — 25. juni 2013 @ 19:32

 11. Jeg er helt på Mr Stewart’s side i den her sag: Det må da handle om at nyde euforien, hvis man får chancen…

  Comment by Naja — 25. juni 2013 @ 21:20

 12. @Naja: Ja, det skulle man måske mene, men sagkundskaben mener åbenbart, at det ikke er helt så enkelt. Det ville også se ret dumt ud, hvis jeg fx kravlede op på taget og brød ud i sang. For ikke at snakke om lyden.

  Comment by Henny Stewart — 25. juni 2013 @ 21:33

 13. Han er bestemt ikke uden humor eller er det måske medfølelse ☺.
  Jeg hører altså også til kategorien børn og barnlige sjæle, for siden brovagthuset eller hvad nu sådan et hedder blev malet, ligner det for mig også et hoved. Var det i øvrigt ikke lidt lettere skidengul i gamle dage eller er det bare noget jeg tror?

  Den kamp mod systemet, huha. Jeg beundrer dig, at du kan holde gnisten oppe, men på den anden side set, der er jo ikke så mange alternativer.

  Comment by Annette (Holland) — 26. juni 2013 @ 9:20

 14. @Anette: Nej, han er ikke uden de gode egenskaber og flere til! Jeg husker nok nærmest et gråt tårn, hvis jeg overhovedet husker nogen farve før “ansigtsmalingen”.

  Det skal åbenbart være svært at stikke i mig. Siden det nu er nødvendigt, er man jo nødt til at samarbejde om at finde “workarounds”.

  Comment by Henny Stewart — 26. juni 2013 @ 12:19

 15. Det er ikke ligefrem opmuntrende erfaringer, du gør dig på din vej gennem systemet.
  Sikke et festligt brohus. Jeg kan sagtens se ansigtet. 😉

  Comment by betty — 27. juni 2013 @ 22:59

 16. @Betty: Nu befriede “systemet” mig jo for en cancer, og hvis det ikke havde gjort det, ville jeg ikke have været her i dag. Det taber jeg nogle gange af syne, men så må jeg lige knibe mig i armen! Jeg er glad for, at du også kan se ansigtet!

  Comment by Henny Stewart — 28. juni 2013 @ 11:26

 17. Henny, du går da så grueligt meget igennem. De hvidkitlede burde snart kunne dine diagnoser udenad.

  Jeg kan også let se ansigtet og det første der bliver tydeligt er øjnene.

  Comment by Stegemüller — 30. juni 2013 @ 20:49

 18. @Stegemüller: Ja, og jeg er ikke færdig med de hvidkitlede endnu. Jeg er glad for, at du også kan se ansigtet!

  Comment by Henny Stewart — 30. juni 2013 @ 20:52

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment