Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

3. juli 2013

Sommer i Danmark!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 17:50

Regn på Limfjordsbroen
Den store, udendørs bruser var i gang igen i dag, også på manden i brotårnet. Vi havde ærinde søndenfjords, idet min psykiater stadig har sin konsultation på kontinentet. Det var sidste gang inden psykiaterens ferie. Hun udskrev medicin, så jeg kan klare mig, indtil hun er tilbage. Desværre var recepten – igen igen – ikke nået frem til apoteket, da jeg stillede der for at hente medicinen. Jeg må se, hvad jeg kan gøre ved det, men hvis recepten ikke er gået igennem i morgen, og hvis jeg ikke kan få kontakt med kontoret, må jeg vel kunne få min egen læge til at ordinere medicinen. Heldigvis husker jeg, hvad der er tale om. Men det er altså ærgerligt, når den receptserver ikke virker, som den skal. Som jeg tidligere har beskrevet, så føler jeg mig som en gammel junkie, der er ude på noget, når jeg står og beder om noget nede på apoteket, og de så ikke har fået recepten. For ikke at tale om, at vi så skal derind igen. Vi bor flere kilometer væk fra apoteket. Det er lige før, man ville foretrække at få recepten i hånden som i gamle dage.

Bortset fra det, så er jeg ved at være klar til at indsende en klage over den danske sommer. Eneste problem er, at jeg ikke ved, hvor jeg skal sende klagen hen! Jeg er sikker på, at jeg kunne finde nogle stykker, der ville skrive under blandt folk i Nr. Sundby. Se bare, dette billede kunne være taget om vinteren:
Regn i Nr. Sundby
De plejer ellers at prale med at være “Solsiden” i Nr. Sundby. Det gælder ikke mere, kan jeg berette.

19 Comments »

 1. Sommeren kommer på søndag :-D. Jeg skal nemlig cykle med støttepædagog på mandag 😀

  Comment by Lissi — 3. juli 2013 @ 18:12

 2. @Lissi: Jeg håber, du har ret. Cykle med støttepædagog? Det lyder interessant. Hvordan mon man mon gør det?

  Comment by Henny Stewart — 3. juli 2013 @ 18:19

 3. Pga min dårlige fod osv. …. men jeg må gerne cykle uden belastning. ……kører jeg min årlige tur mandag og tirsdag mod ørsø og voerså. Støttepædagogen er Karl – Erik som kører i bil med min bagage…..og han kan samle mig op hvis det skulle gå galt. Vi overnatter på Womvell Rold. Det blywer jøwt 😀

  Comment by Lissi — 3. juli 2013 @ 18:32

 4. Comwell Rold skal der stå

  Comment by Lissi — 3. juli 2013 @ 18:33

 5. @Lissi: Nå, på det viset! God tur!

  Comment by Henny Stewart — 3. juli 2013 @ 18:33

 6. Her har vi haft både sol og lidt regn i dag, men lunt vejr. I skulle få flot vejr fra lørdag til onsdag ifølge DMI. Hvor er det ærgerligt, at du skal udsættes for, at recepten ikke er nået frem til apoteket.

  Comment by Madame — 3. juli 2013 @ 18:37

 7. @Gitte: Jeg vil glæde mig til bedre vejr. Ja, apoteksfrustrationen kunne man ærlig talt godt være foruden! Men jeg finder vel en løsning.

  Comment by Henny Stewart — 3. juli 2013 @ 18:39

 8. Klimaministeren – hvem ellers? Har du energi til det, ville du med garanti kunne få mange underskrifter, hvis du startede en Facebook-gruppe eller lignende.

  Comment by Eric — 3. juli 2013 @ 19:13

 9. …men der er da grønne blade på træerne 🙂

  Comment by Naja — 3. juli 2013 @ 20:08

 10. Jeg har aldrig oplevet, at den server har svigtet, og det er vel den samme for hele landet, så jeg må have været heldig. Hvis det ikke er den samme, er det da falsk reklame, at de fortæller en, at man kan hente medicinen på et hvilket som helst apotek.

  Vejret passer mig fint. Sådan skal den danske sommer være! Jeg mener ikke, at jeg synes, at vejret skal være, som det er i dag, hele sommeren, men det skal være afvekslende og ikke for varmt. – Jeg ved godt, at jeg er i den grad i mindretal 😉

  Comment by Rasmine — 3. juli 2013 @ 20:13

 11. @Eric: Jeg tror ikke, klimaministeren har så meget magt. Jeg tænkte nærmere på nogle højere magter, men dem har jeg ikke en direkte linje til, endsige en mailadresse på. En Facebookgruppe skulle nok kunne få tilslutning, men jeg tror ikke, det nytter noget.

  @Naja: Ja, noget er det vel godt for, alt det vand.

  @Rasmine: Jeg har udtrykt mig uklart. Der er tale om, at recepten (ikke) er sendt til et bestemt apotek. Det har tit svigtet mig, også for ganske nylig. Den anden receptserver har jeg ikke den store erfaring med.

  Jeg bryder mig heller ikke om alt for meget varme, men så gerne noget tørvejr, inden jeg begynder at få gæller og finner! 😉

  Din kommentar var røget til vurdering, jeg aner ikke hvorfor, men måske er det fordi Akismet har været for emsig.

  Comment by Henny Stewart — 4. juli 2013 @ 7:51

 12. I er da vist også særlig uheldige deroppe nord for Limfjorden mht. dårligt vejr, tror jeg?
  Er du sikker på, at det er serveren og ikke psykiateren, der er noget galt med, siden de recepter går i fejl hver gang? 😉

  Comment by Ellen — 4. juli 2013 @ 8:57

 13. @Ellen: Hmn. Der kom du til at sige noget, som jeg kun har tænkt. Men det er nu også sket med recepter fra egen læge, så jeg ved det ikke.

  Mht. vejret, så synes jeg det har regnet i månedsvis. Det er så en subjektiv vurdering, for der har været perioder med tørvejr, i tirsdags fx, men bare for kortvarige til at det kunne tørre og blive sommerligt. Men grønt er her blevet!

  Comment by Henny Stewart — 4. juli 2013 @ 9:00

 14. Det er sommer i dag.. og det skulle meget gerne fortsætte.
  Hvis det ikke gør, så skriver jeg også under.

  Comment by Inge — 4. juli 2013 @ 11:07

 15. @Inge: Sommeren er så ikke nået herover endnu, men den kommer forhåbentlig. Lige nu er vejret mest til tæpper og varme på radiatoren. Brrr!

  Comment by Henny Stewart — 4. juli 2013 @ 11:09

 16. Jeg skulle lige se på datoen? Jo, det er nogle dage siden 😉
  Nu er sommeren sikkert også nået til dig.
  Hvor irriterende, når receptserveren ikke virker!
  Sådan noget skal bare fungere.

  Comment by betty — 7. juli 2013 @ 18:19

 17. @Betty: Jo, vejret er både klaret op og blevet bedre. Jeg fik egen læge til at udskrive medicinen. Ved ikke lige, hvad der gik galt, men nu er problemet i hvert fald løst.

  Comment by Henny Stewart — 7. juli 2013 @ 18:46

 18. Det er dejligt at du fik løst problemet med receptserveren; den skal bare virke skal den. Som en var inde på, er det måske ikke serveren den er gal med?

  Jeg håber, I har fået bedre vejr Nordenfjords, her har temperaturen bestemt ikke fejlet noget i dag og i aftes kunne man sidde ude længe bare i shorts og t-shirt.

  Comment by Stegemüller — 7. juli 2013 @ 20:56

 19. @Stegemüller: Der var nok tale om en fejl 40, men heldigvis var der mere end en måde at flå den kat på. Vejret er blevet noget bedre, omend ikke overbevisende sommerligt endnu. Men det kommer vel!

  Comment by Henny Stewart — 7. juli 2013 @ 22:25

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment