Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

10. juli 2013

Den der blog, ik’ å?

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 11:57

Dagens ur
Alt og alle, eller de fleste i hvert fald, er på sommerferie i juli måned. Jeg er under alle omstændigheder ved at være “færdigudredt”, og det, der mangler, er ferieramt.

Der er altså med andre ord ikke mange skygger på kalenderen, og dette fører til et endnu mere roligt og begivenhedsfrit liv på matriklen. Vi lukker katte ud, vi lukker katte ind, når terrassedøren altså ikke står åben. Vi diskuterer, om det er vejr til at gå med bare tæer. Det har det ikke været endnu. Vi køber ind, når der ikke er mere mælk i køleskabet. Vi følger med i et par serier (eller syv!) på tv. Desværre er serien om jordemødrene i Londons Eastend slut. Den var ellers god, selv om det ikke just var nogen dokumentar. For at afbøde savnet er Sveriges tv4 begyndt at sende “Heartbeat” igen, så man kan gå med på syvende omgang af det, hvis det skulle ønskes. DR1 er så venlige at sende den “rigtige” Miss Marple, spillet af Joan Hickson, og den må man jo følge med i. Jeg må indrømme, at denne gamle udgave har visse svagheder ift. de nyere indspilninger. En af dem er hår. I Joan Hickson-udgaven synes næsten alle medvirkende at bære dårlige parykker. Det lagde jeg overhovedet ikke mærke til, første gang jeg så den.

Billedet? Ja, eftersom det ville være helt til grin af mig at præsentere “dagens outfit” (derfor kan det da godt være, jeg forsøger mig på et tidspunkt), så kan jeg i stedet bidrage med dagens ur. Men jeg har nu ikke tænkt mig at gøre det hver dag. Måske er dette den første og eneste gang!

Men alt i alt er der ikke det helt store at blogge om, og det er derfor den her blog bliver opdateret så sjældent.

8 Comments »

 1. Det lyder godt, at du er ved at være ‘færdigudredt’. Tv-serier og katte, der skal lukkes ud og ind, har vi til fælles. Jeg kender dog ikke Heartbeat og serien om jordemødrene i Londons Eastend. Her er vi ret glade for serierne om Wallander og Bech.

  Comment by Madame — 10. juli 2013 @ 12:17

 2. @Gitte: Jordemødrene og Heartbeat er på de svenske og norske kanaler. Heartbeat har dog været vist på TV2 Charlie under title “Små og store synder”, men vi har ikke TV2 Charlie mere. Jeg er ikke rigtig kommet i gang med de svenske serier endnu, men jeg så en bid af noget forleden, og det virkede interessant.

  Comment by Henny Stewart — 10. juli 2013 @ 12:29

 3. Agurketiderne rammer åbenbart bredt 😀
  Grin bare, men jeg elsker Heartbeat! Jeg har set hele serien to gange og kan stadig sidde og flade lykkelig ud hygge mig med et afsnit eller to i ny og næ 🙂 Det er nok også mindst syvende gang, de sender den over Charlie, hvor vi ser den fra. Det er i øvrigt en kanal med mange gode serier for sådan nogle 50+ som os. Så er der naturligvis også det, der er for generationen endnu ændre end os. “Syng med Charlie”, fx. Det ser vi trods alt ikke 😉
  MEn “Spørg Charlie” er særdeles festligt. Undtagen når Jens Gårdbo er med …

  Comment by Ellen — 10. juli 2013 @ 14:16

 4. @Ellen: Vi mistede Charlie, da vi skiftede over til den lille tv-pakke. Jeg savner den, men de svenske og norske kanaler opvejer det i nogen grad, og vi sparer faktisk mange tusinde kroner på skiftet, så vi vender nok ikke tilbage til den store pakke.

  Comment by Henny Stewart — 10. juli 2013 @ 14:58

 5. Det lyder dejlig fredeligt, siger fyren, der ikke har ferie, og som aldrig ser serier.

  Comment by Eric — 10. juli 2013 @ 16:44

 6. Det har da været sandal og bare tæer vejr længe.. Jeg nægter at tage lukkede sko på de næste par måneder. 🙂

  Comment by Inge — 10. juli 2013 @ 18:10

 7. Det lyder da egentlig dejligt sådan at lukke kattene ind og ud. Jeg er enig med Inge i at det da er vejr til bare tæer i sandaler.

  Comment by Stegemüller — 10. juli 2013 @ 21:12

 8. @Eric: Det er det egentlig også. Det er også bevidst, jeg skrev “begivenhedsfrit” og ikke “begivenhedsløst”.

  @Inge: Sådan plejede jeg at sige. Bare tæer i sandaler fra 1. maj til 1. oktober. Men alderen eller det, jeg har været igennem har gjort mig mere kuldskær. Jeg prøver såmænd det med de bare tæer hver dag, men det er en ren nydelse for mig at tage sokkerne på!

  @Stegemüller: Ja, begivenheder er ikke kun af det gode. Det har jeg lært at skønne på. Kattene er bare begyndt at udnytte situationen. Det er nu næsten midnat, og der er stadig to, der mangler at komme ind. Sokker om sommeren er ren luksus og det nye sort, siger jeg bare! 😉

  Comment by Henny Stewart — 10. juli 2013 @ 22:30

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment