Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

13. juli 2013

Lørdag på Daytona Beach!

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:02

Alpha Daytona Beach
Nu er der vældig langt derhen, og jeg hører, at det ligger lige i nærheden af “the Crime Capital of the World”, så måske er jeg heller ikke så interesseret. Så er der strande nærmere ved. Der skal betydeligt højere temperaturer til for så meget som at få mig ud at soppe, og desuden har jeg nærmest slet ikke tid på en lørdag, hvis jeg skal passe tossekassen.

Der var jo både Camilla Plum og Anne og Anders igen. Dem tog jeg nu en pause fra. Så var der en miss Marple, som jeg havde set flere gange før og i flere versioner, så der pjækkede jeg også. Aftenprogrammet kræver også sin kvinde med alle de kriminer. Gordon Harry Selfridge havde jeg set før, så der hoppede jeg af i svinget for at se en ny Father Brown, der dog ikke er nær så god som jeg husker de gamle Father Brown med Kenneth Moore. Dem blev man ligefrem opfordret til at se, fordi netop Kenneth Moore skulle have den smukkeste og mest korrekte engelske udtale, der var at finde den gang. Når father Brown er færdig, kan vi nok lige nå det sidste af en Barnaby, som vi muligvis har set før, og derefter kommer en Lewis, som vi helt sikkert har set før, men det er sk**ligemeget, fordi den foregår i Oxford. Oxford kan jeg ikke få nok af, og fotografen på den serie er til rent ug. Han fanger alle de smukkeste udsigter, uden at de er oversvømmet med mennesker. Da jeg selv boede i nærheden i begyndelsen af halvfjerdserne, var det allerede sådan, at der var så mange mennesker på gaden i Oxford, at det var svært at komme frem, næsten uanset, hvornår man kom derind. Derfor kunne det være svært at se byen på den rigtige måde.

Nå, men det er en travl dag, lørdag, som man vil forstå. TV er i sandhed en tidsrøver af rang, hvis man lader det!

Mine ur-billeder er mest af Daytona-wannabe’er. Det er en hyldest til R013x Daytona, der fylder 50 i år, og som har et efter min mening meget smukt design, selv om jeg er så lidt interesseret i motorløb, som det overhovedet er muligt at være, mens man stadig har en puls!

8 Comments »

 1. Sikke et program!

  Barnaby er aldrig helt ueffen. Lewis derimod … jeg har faktisk en boks med Lewis, fordi jeg blev nysgerrig – og derefter skuffet. Jeg så dem kun én gang, men jeg har jo heller ikke noget særligt forhold til Oxford, som jeg aldrig har set.

  En ny Father Brown? Man er jo næsten forpligtet til at se bare en enkelt for sammenligningens skyld – medmindre man er lovligt undskyldt, fordi man ikke har et fjernsyn. Det lykkes måske alligevel 🙂

  Comment by Rasmine — 13. juli 2013 @ 20:50

 2. @Rasmine: Ja, det kan næsten gøre en forpustet, ikke? Jeg måtte i hvert fald tage en lur i eftermiddags. The excitement, the excitement … Den nye father Brown er ikke så frygtelig god, men man lever jo i håbet, og det er da godt nok med en enkelt serie, hvor man ikke kender det hele ud og ind.

  Comment by Henny Stewart — 13. juli 2013 @ 20:53

 3. Uha, hvis det går højt, ser jeg nyhederne, og jeg har aldrig været i Barnebyen.

  Comment by Eric — 13. juli 2013 @ 21:48

 4. @Eric: Et tv-apparat kan nok holde længe i din husholdning, kan jeg forestille mig. Barnaby er kendetegnet ved en skrækkelig masse dødsfald, inden gåderne endelig afsløres ved afsnittets afslutning.

  Comment by Henny Stewart — 13. juli 2013 @ 21:52

 5. Uha jeg er hægtet helt af, hvis fjernsynet er tændt her i huset, er der kun nyheder og golf på skærmen i denne tid.. 🙂

  Comment by Inge — 14. juli 2013 @ 7:44

 6. Jeg opgav Barnaby og så A Good Year for jeg ved ikke hvilken gang, jeg er bare en håbløs romantiker, men som elsker gode krimier i bogform 🙂 Og Agatha Christie læste jeg som teenager, de bøger kom med i sommerhus sammen med min fars yndlingskrimier om Maigret.

  Comment by Lene — 14. juli 2013 @ 8:13

 7. Barnaby vil jeg helst ikke gå glip af, men ellers kan jeg slet ikke følge med i det travle tv-program 😉
  Et avanceret ur ville vist være spildt på mig … jeg kan gennemskue det på urskiven, men hvad er det for et 160-tal, der lyser på kanten?

  Comment by Ellen — 14. juli 2013 @ 8:26

 8. @Inge: Vi ser nyheder, når vi ikke kan skamme os til at lade være, men golf ville vi ikke drømme om at se. Du slider heller ikke meget på apparatet, kan jeg forstå. 😉

  @Lene: Jeg glider tit af Barnaby. Jeg tror aldrig, jeg har set det uden at have computeren tændt samtidig. Så hvis det bliver for kedeligt med alle de mange dødsfald, kan jeg lynhurtigt finde noget mere spændende på computeren.

  @Ellen: Tallene på lynetten er til at måle hastighed med, hvis ellers uret er en chronograf, hvad dette ikke er. Hvis jeg skulle måle acceleration på det, måtte jeg vente indtil startskuddet gik nøjagtig på det tidspunkt, hvor sekundviseren passerer 12. Men nu har det heller aldrig været aktuelt for mit vedkommende. Tallene er til pynt, vil jeg sige.

  Comment by Henny Stewart — 14. juli 2013 @ 13:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment