Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

19. juli 2013

Wtf?

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 12:36

Lille Rotary chronograph
Mens jeg vadede gennem dagens spam, blev mit øje fanget af følgende overskrift: “Få en biopsi i stilrent design!” Som en, der har fået foretaget massevis af biopsier, må jeg indrømme, at jeg ikke anede, at de var designede, eller at de kunne være mere eller mindre stilrene. Nærmere læsning afslørede da også, at der ikke var tale om en biopsi, men derimod en biopejs, hvad hulen sådan et dyr ellers er. Men sådan en skal jeg ikke have, så kære spammer, du kan godt holde op med at forsøge at få mig i gyngen. Af princip køber jeg aldrig noget, som spammere sælger. Helt uanset, hvor fordelagtigt det ellers måtte være.

10 Comments »

 1. Det var ellers noget af en tyrkfejl!

  Comment by Rasmine — 19. juli 2013 @ 13:19

 2. Jeg læser også ordblind-agtigt nogle gange. Nabokone bliver til Narkobaron, husmorgen bliver til hus-morgen. Hvad det så end betyder.

  Comment by Donald — 19. juli 2013 @ 13:32

 3. Uret, hvorfor kommenterer du ikke det? Det er et pænt ur, og hvis jeg var stresset, ville jeg købe sådan et. 🙂

  Comment by Donald — 19. juli 2013 @ 13:33

 4. @Rasmine: Nu var det en læsefejl. Men hvad hjertet er fuldt af …

  @Donald: Mine urbilleder er kun til pynt. Jeg interesserer mig for ure, men jeg tror ikke, ret mange af mine læsere gør. Dette ur er specielt derved, at det er en kronograf, og at det samtidig er meget lille, ca. 3×4 cm, målt hvor det er tykkest. Da uret er lille, er det ret vanskeligt at bruge kronografen, så det kunne let give stress, tror jeg.

  Comment by Henny Stewart — 19. juli 2013 @ 14:12

 5. Det er jo næsten ikke til at tro, at nogen skulle læse spam og endda følge opfordringen til at købe en vare.

  Comment by Madame — 19. juli 2013 @ 17:40

 6. @Gitte: Det er der, ellers ville det holde op. Men det er så billigt at spamme, at hvis bare ½ promille fører til salg, kan det betale sig, desværre.

  Comment by Henny Stewart — 19. juli 2013 @ 17:42

 7. Haha – elsker den slags totalt tåbelige fejl 😀

  Comment by Ellen — 19. juli 2013 @ 18:07

 8. @Ellen: Ja, nu var det jo mig selv, der lavede den. Mon man kan konludere, at jeg ikke læser mere end de første fire bogstaver af hvert ord? 😉

  Comment by Henny Stewart — 19. juli 2013 @ 18:09

 9. Det er da en herlig fejllæsning og du er selvfølgelig sprogligt belastet af alt det, du lige har været igennem, så selvfølgelig står ‘biopsi’ dig tættere end ‘pejs’. Jeg tror, hjernen fanger det, man er tættest på.

  Comment by Stegemüller — 19. juli 2013 @ 22:38

 10. @Stegemüller: Det tror jeg, du har ret i. For sjovs skyld googlede jeg lige de der biopejse, og det lader til, at de er nogle farlige tingester. 😉

  Comment by Henny Stewart — 19. juli 2013 @ 23:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment