Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

26. juli 2013

Godt det samme …

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 16:35

At jeg ikke får blogget noget særligt. Jeg får en ustandselig strøm af mails fra Pingdom, der fortæller mig at sitet er nede. En time efter får jeg at vide, at det er oppe igen. Jeg er endnu ikke lykkedes med at finde, at sitet var nede. Det er lidt langsomt fra tid til anden, men det har jeg vænnet mig til. Måske er det Pingdom, der er gået amok i sommervarmen!
Dagens ur

6 Comments »

 1. Jeg håber, at du i øvrigt er tilfreds med Pingdoms overvågning, for det der må da være ret irriterende!

  Comment by Ellen — 26. juli 2013 @ 17:37

 2. @Ellen: Ja, jeg har været udmærket tilfreds i de 5-6 måneder, jeg har brugt dem. Nu er det også en gratis service, så der er grænser for, hvor meget man kan være bekendt at brokke sig. Jeg tænker, at de har fået hikke i dag. Det går nok over.

  Comment by Henny Stewart — 26. juli 2013 @ 17:40

 3. Hvad bruger du Pingdom til, Henny?

  Comment by Madame — 26. juli 2013 @ 19:53

 4. @Gitte: Jeg havde besvær med min daværende webhost, UnoEuro, der ikke ville indrømme det, når der var nedetid. Med Pingdom kan man dokumentere, om sitet er oppe eller nede. Når det ellers virker!

  Comment by Henny Stewart — 26. juli 2013 @ 20:47

 5. Det der Pingdom ser egentlig ret smart ud, det kunne være, jeg skulle overveje at installere det. Ikke fordi jeg oplever nedetid, men bare fordi jeg gerne vil vide, hvad der foregår på mit site.

  Det tager lidt lang tid for serveren at finde dit site, når jeg klikker på det i min feedreader. Kan der være en sammenhæng med de påståede nedetider?

  Comment by Stegemüller — 26. juli 2013 @ 23:26

 6. @Stegemüller: Ja, jeg tror, der er en sammenhæng. Det har været lidt trægt i nogen tid.

  Comment by Henny Stewart — 27. juli 2013 @ 0:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment