Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

29. juli 2013

Statistik. Nu med klikbart billede! :-)

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 18:12

Søgesætningstagcloud
Helt hjemmestrikket, på den gammeldaws fazzon! Billederne er forberedt i et billedbehandlingsprogram og oploadet med et ftp-program. Indlægget skrives inde i selve WordPress, i “tekst” versionen, så jeg kan kontrollere html-outputtet.

Nu er jeg blevet gjort opmærksom på, at Gigahosts statistik virker udmærket i Google Chrome, men derimod ikke i Firefox, hvilken er min browser of choice. Men altså, jeg kan da godt have Chrome installeret. Den fylder jo ikke noget videre, og iøvrigt har jeg ca. 1 terabyte lagerplads på denne laptop, og der går et stykke tid, inden jeg har fyldt den op! 😉

Det klikbare billede forestiller den tagcloud over søgesætninger, man kan få serveret. Om sætningerne blot følgende:

 • Den sætning, der er understreget med rødt, føler jeg mig overhelehovedet taget ikke truffet af!
 • De med grønt understregede er åbenbart nogle mail-services, og hvordan søgninger efter disse kan havne på mit website, finder jeg gustent, og kan slet ikke forstå
 • Alle de der hår(de) søgninger efter korthårede damer er jeg helt kold over for. Skal ikke klippes!
 • Søgninger efter billeder af ældre damer med langt hår vil jeg heller ikke rette ind efter. Der er nok hele to billeder af den art her på årgangen. Find dem, hvis det er så spændende!

4 Comments »

 1. Sikke man kan klikke på dit billede; jeg er helt misundelig.

  Det er da en fantastisk masse søgninger, der er på noget med frisurer hos dig. I den tid jeg har fulgt dig, har du da ikke skrevet om frisurer?

  Comment by Stegemüller — 29. juli 2013 @ 20:47

 2. @Stegemüller: Jeg skrev noget om en frisure for mange år siden. Så begyndte det at dukke op i statistikken, hvilket jeg skrev om og gjorde grin med. Nu slipper jeg aldrig af med de søgninger igen. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 29. juli 2013 @ 20:49

 3. Sikke en flot og overskuelig måde at se statistikken på – det er jo lidt morsomt, at søgningerne på frisurer fylder så meget hos dig.

  Comment by Madame — 30. juli 2013 @ 11:34

 4. @Gitte: Ja, det holder aldrig op med at forundre mig. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 30. juli 2013 @ 11:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment