Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. august 2013

Storhertuginden er hjemme!

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 17:22

Storhertuginde Olga
Hun har ellers haft det med at være andetsteds undtagen lige om natten. Hun bryder sig ikke meget om de der uvedkommende, andre katte, der bor her. Hun tåler for så vidt Stoffer, som jo altså også var her først. De andre har hun kun hvæs tilovers for. Det er nok, fordi hun i modsætning til samtlige andre beboere forsøger at holde en vis standard!

5 Comments »

 1. Storhertuginden er en meget smuk kat, det viser hun på billede 1-3. På billede 4 ser hun lidt sur ud, men det er nok bare fordi øret vender bagud, fordi hun lytter efter nogen.

  Jeg havde også engang en kat, der virkelig holdt på formerne, han hed Jason og var meget adstadig. Fx skulle der overhovedet ikke være nogen i nærheden, når han skulle spise. Da det kan være svært på et lille kollegieværelse endte det med at jeg serverede hans mad udenfor, se det var straks bedre. Om vinteren tålte han dog maden indenfor.

  Comment by Stegemüller — 1. august 2013 @ 18:48

 2. @Stegemüller: Hun er faktisk lidt syrlig, sådan generelt. Hun har meget fine manerer og accepterer ikke altid at blive kælet for, fx. Vores yngste kat er sådan lidt af en ballademager, altid glad i låget og vil gerne hilse på alle katte. Han bliver ved med at forsøge sig med Olga, men hun bare hvæser, hvilket jeg synes er lidt synd for ham. Han er jo bare venlig!

  Comment by Henny Stewart — 1. august 2013 @ 19:15

 3. Det er sjovt med katte, for de har hver deres helt egen personlighed. Hun er vel nok smuk!

  Comment by Madame — 2. august 2013 @ 8:45

 4. Hvor er hun en flot kat, og sjovt at hun har den personlighed.. eller hedder det katliged.. 🙂

  Comment by Inge — 2. august 2013 @ 10:36

 5. @Gitte: Den kvinde, der bestyrer kattehjemmet, hvor vi fik hende, siger, at trefarvede katte altid er lidt bestemte i det. Ja, hun er smuk, men man ser det ikke, før man er lidt tæt på. På afstand virker hun som en almindelig, grå kat.

  @Inge: Ja, et eller andet må det vel hedde. 🙂 Jeg ved ikke, om det kunne være, fordi hun er den eneste hunkat i en flok af hankatte. Hun synes i hvert fald, at det er nødvendigt at holde de andre på plads.

  Comment by Henny Stewart — 2. august 2013 @ 12:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment