Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. august 2013

Er blogtoppen blevet kulret?

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 13:08

Blogtoppen
Kuller eller ej, så ser det ud som om, jeg pludselig får dobbelt så mange besøgende, som jeg plejer, noget der ikke afspejles i den besøgsstatistik, jeg har hos min webhost. Men de to har nu aldrig været enige om, hvor mange besøgende, der kommer. Det er vel forskellige måder at tælle på, men man skulle tro, at der i det mindste var en relation mellem de to.

Har nogen af jer, der også er registreret på Blogtoppen, lagt mærke til noget lignende?
Dagens ur

9 Comments »

 1. Næh, mine tal ser helt normale ud – kan det ikke tænkes, at du simpelthen af en eller anden grund bare har haft mange flere hit end du plejer?
  Bortset fra det, er der jo gået totalt koks i Blogtoppen et par gange, men her er det kun dig, der ser ‘unormal’ ud.

  Comment by Ellen — 4. august 2013 @ 15:46

 2. @Ellen: Det kunne tænkes, men det burde i så fald også kunne ses på mine andre statistikker, og det kan det ikke.

  Comment by Henny Stewart — 4. august 2013 @ 15:48

 3. Jeg er ikke på blogtop, så mit svar er nej.. 🙂

  Comment by Inge — 4. august 2013 @ 16:07

 4. @Inge: Ja, det må det jo nok være! 😎

  Comment by Henny Stewart — 4. august 2013 @ 16:31

 5. Sikke et smukt ur! Jeg bruger kun Statcounter og har derfor ikke noget at sammenligne med.

  Comment by Madame — 4. august 2013 @ 19:13

 6. @Gitte: Tak skal du have. Det er et af de billigste, jeg har. Det med “Blogtoppen” var vældig moderne en overgang, og mange registrerede sig som brugere, men altså ikke alle. Nu er Blogtoppen til salg, men jeg har nu ikke tænkt mig at købe den.

  Comment by Henny Stewart — 4. august 2013 @ 19:46

 7. Vil tro at du er blevet ramt af wordpress på eget domæne fejlen, hvor dine indlæg har sneget sig uden om visse rss readere. En fejl der nu er rettet, og derfor er der rigtigt mange der først ser indlæg fra de sidste 3 uger hos dig nu… det er en pukkel men det er vel altid rart med et par besøgs-peaks..

  Comment by overleveren — 7. august 2013 @ 3:20

 8. @Overleveren: Først og fremmest: Velkommen til! Det kan være, du har ret, og jo besøgspeaks er da ikke noget at være ked af, hvis det altså er det, der er tale om. Jeg skal studere din blog noget nærmere. Jeg har ikke haft den på min radar, men med sådan et netnavn må den næsten være interessant. En overlever? Sådan en er jeg også, indtil videre. 😉

  Comment by Henny Stewart — 7. august 2013 @ 5:54

 9. Har nu læst med hos dig et stykke tid.. men tak for velkomsten 🙂

  Comment by overleveren — 7. august 2013 @ 17:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment