Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

13. august 2013

Det forkerte ben ud …

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 15:03

Den trettende i ottende totusind og tretten
Stod relativt tidligt op til vækkeurets kimen, idet jeg troede, jeg havde en aftale ude i byen i dag. Jeg var næsten klar til at gå, da det faldt mig ind at kigge i kalenderen for at checke klokkeslettet. Så fandt jeg ud af, at aftalen først er i morgen. Pisosse! Men det er selvfølgelig bedre, end hvis det havde været modsat. Men dagen føles nu skæv og startet forkert alligevel.

5 Comments »

 1. Det var værre, hvis du havde glemt en aftale.

  Comment by Madame — 13. august 2013 @ 15:19

 2. @Gitte: Ja, det trøster jeg mig også med. Men det er galt nok, at min hjerne nu er så flosset, at jeg er nødt til at føre en kalender. Når jeg så læser kalenderen forkert, er det da helt tosset.

  Comment by Henny Stewart — 13. august 2013 @ 15:38

 3. 😀 sådan er det at blive gammel. …jeg skriver ikalenderen hvornår jeg skal i bad ;-). Min dag har været dyr…..har været i Synoptik …..grrrrr. Rigtig god dag i morgen

  Comment by Lissi — 13. august 2013 @ 17:48

 4. Godt det ikke var en dag for sent.. 🙂

  Comment by Inge — 13. august 2013 @ 19:32

 5. @Lissi: Det skal jeg måske også til. Synoptik er nogle dyre karle at besøge. Jeg trænger faktisk til nye briller, men skattevæsenet har netop reduceret min indtægt til næsten ingenting, så det får vente!

  @Inge: Ja, det er da en trøst, midt i al skævheden.

  Comment by Henny Stewart — 13. august 2013 @ 21:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment