Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

17. august 2013

Hold …

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 14:13

Syttende august
Hovedet koldt, hjertet varmt og krudtet tørt. Godt råd, men ikke altid nemt at efterleve. jvf. mit forrige indlæg.

På positivsiden er der jo, at hvis jeg bare var fortsat, som jeg var begyndt, og hvis jeg ikke var gået til lægen og blevet henvist til undersøgelser i tide, så ville jeg ikke have kunnet sidde her og brokke mig over mit hårde liv.

Den kendsgerning skal der også tages stilling til.

God week-end til dig, som læser med.

10 Comments »

 1. Åh, du kunne da have uploadet nogle indlæg til fremtidig udgivelse – den facilitet har WordPress jo. “Dagens posthume brok” 😉

  Og tak, i lige måde. Her stornydes weekenden og det gode vejr.

  Comment by Eric — 17. august 2013 @ 15:57

 2. Det var godt, du kom til lægen i tide – det er i hvert fald glædeligt!

  Comment by Madame — 17. august 2013 @ 17:29

 3. @Eric: Din kommentar skulle lige pludselig godkendes. Hmn ja. Alle de der ting, man kan lave, som andre kan opleve efter, at man er kradset af, har man jo ingen fornøjelse af selv, så jeg tror jeg lader det være.

  @Gitte: Ja, det må man holde fast ved.

  Comment by Henny Stewart — 17. august 2013 @ 19:12

 4. Good luck samt god weekend. Du ser sej ud på det nye billede!

  Comment by MarieMarie — 17. august 2013 @ 21:50

 5. @Anna Marie: Der var lige en kommentar, der var røget i filtret. Tak skal du have!

  Comment by Henny Stewart — 17. august 2013 @ 22:19

 6. Hedder faktisk Anna Marie

  Comment by Anna Marie — 17. august 2013 @ 21:52

 7. Ups – min gamle bærbare opfører sig underligt. God weekend.

  Comment by Anna Marie — 17. august 2013 @ 21:53

 8. Anna Marie: Selvfølgelig gør du det. Jeg har rettet det i min blogroll. Min computer opfører sig underligt jævnt tit, så det skal du såmænd ikke undskylde. I lige måde!

  Comment by Henny Stewart — 17. august 2013 @ 21:55

 9. Enig. Selv om livet kan synes (og være) hårdt, uretfærdigt og uoverskueligt, er alternativet trods alt værre.
  Og når du forhåbentlig engang får overskud – og ikke mindst lov til – at tage udenlands, så står vores svenske paradis til rådighed for jer til en vist nok tiltrængt ferie væk fra den sure hverdag. Et ophold med intro fra ejerne, hvilket er en betingelse! Vi låner det normalt ikke ud til andre, men jeg synes, der er belæg for en undtagelse her. Det har du godt nok fortjent med alt det bøvl du har været igennem.

  Comment by Ellen — 17. august 2013 @ 22:44

 10. @Ellen: Det var da godt nok et super tilbud! Noget at se frem imod.

  Comment by Henny Stewart — 17. august 2013 @ 23:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment