Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. august 2013

Avanceret!

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 13:12

Den attende august
Ja, det synes jeg det er, når man begynder at få kommentarspam på kinesisk og arabisk. Eller snarere, det er jo eksempler på, at spammere er dumme, skyder med spredehagl, og fik jeg nævnt: Spammere er dumme!

Bortset fra det holder vi en fredelig søndag, hvor man kan indhente noget af det forsømte i skikkelse af tv-genudsendelser. Man kunne selvfølgelig også lade være. Men nu er det jo søndag, og så er det tilladt at være lidt sløv i betrækket. Må jo spare på kræfterne til i morgen, når rehabiliteringen starter! Det er sikkert helt forkert tænkt, men typisk mig.

6 Comments »

 1. Det bliver spændende med rehabiliteringen, der begynder i morgen – du må endelig fortælle.

  Comment by Madame — 18. august 2013 @ 19:12

 2. @Gitte: Ja, jeg skal nok berette. Det er jo ikke sikkert, der er så meget at fortælle om, men nu må vi jo se.

  Comment by Henny Stewart — 18. august 2013 @ 19:34

 3. Langt de fleste spamkommentarer genereres af dumme robotter. Man kan ret let få dem slettet automatisk.

  God mandag 🙂

  Comment by Eric — 18. august 2013 @ 20:23

 4. @Eric: Du skulle lige godkendes! Jeg har prøvet flere forskellige ting for at slippe for spam, men resultatet har været, at seriøse kommentatorer ryger i filteret. Jeg selv ryger i filteret af og til, og jeg får stadig spam. Jeg kunne vælge at lade være med at kigge på spammen, for den vil blive slettet automatisk efter et stykke tid. Men netop fordi der ryger ordentlige folk i filteret, føler jeg, at jeg er nødt til at kigge spammen igennem.

  Comment by Henny Stewart — 18. august 2013 @ 21:05

 5. You took the words right out of my mouth … jeg har et indlæg i støbeskeen, der netop handler om de tåbelige spammere.
  Og jo, de er dumme, men det forhindrer dem desværre ikke i at skyde med spredehagl, som du siger.
  Jeg får en del spam med kyrilliske bogstaver – altså russisk. Måske fordi jeg engang kom til at skrive lidt om dette sprog?
  Den, der finder formlen til at komme spammere til livs, fortjener Nobelprisen!

  Comment by Ellen — 18. august 2013 @ 21:09

 6. @Ellen: Så røg du også i filteret. Jeg ved snart ikke med det filter. Man skulle måske sætte det helt fra bestillingen, når det går så galt i byen. Det er jo problematisk bare at lade automatikken råde.

  Comment by Henny Stewart — 18. august 2013 @ 21:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment