Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

21. august 2013

Fra en progressiv motionists hverdag

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 15:22

Travesko
Til rehabilitering skal vi medbringe sko, der ikke har været anvendt udendørs, af hensyn til maskinerne og de andre brugere. Mens der var udsalg købte jeg et par grønne med orange striber, for jeg tænkte, at jeg så ville kunne huske ikke tage dem på til udendørs aktiviteter. Nu er jeg ikke storforbruger af løbesko, men jeg tog tilfældet i agt og købte også disse festlige blå, som jeg kan bruge på turene hen ad de lange fortove, så jeg ikke slider for meget på fusserne eller “Louboutin’erne”. As if!

Når man triller hen ad de førnævnte fortove, er der en ting der slår én. Jeg bryder mig ikke om at smide omkring mig med “fascist-kortet”, men man kan nu godt blive inspireret til at tænke noget i retning af “ligusterfascisme”
Plankeværk og hæk på hæk
Der er da heldigvis nogle, der vælger noget blomstrende ud mod de forbipasserende
Blomstrende hæk
Så er der jo også en del skilte i nabolaget. Aner man et tema?
Gadenavne i pigekvarteret
Det kunne da have været værre.

8 Comments »

 1. Hvor godt at læse :-), og skønne sko, ligner på en prik mine Puma. Man er jo nået en alder, hvor fodtøj skal være fornuftigt ;-(, og ikke nødvendigvis pænt….men skij mæ´æ …. bare det virker. Jeg har lige investeret i nogle gelsåler til mine gigtfødder, og jeg skal da lige love for at det er jøwt ….. det er li´som at gå på vand, og smerterne mindskes betragteligt :-). Fortsat god fornøjelse med gåturene, du oplever da også noget. Jeg synes det er umuligt at være/blive i dårligt humør, når jeg går/cykler, og det er vel i sig selv positivt :-). Kh

  Comment by Lissi Kristiansen — 21. august 2013 @ 19:11

 2. @Lissi: Mine sko er NoName fra Føtex, men de er nu bedre at gå langt i, end de flade dapper, jeg normalt går rundt i. Du har nok ret i, at man ikke kan være i helt skidt humør, mens man er i gang. Jeg har forsøgt at gøre det lidt interessant ved at have mit kamera med mig, men jeg ved ikke, om jeg gider fortsætte med det. Nu får vi se.

  Comment by Henny Stewart — 21. august 2013 @ 19:15

 3. Hvor er det flot, at du kommer ud at gå, og det er en god idé at fotografere – der er jo fx mange smukke blomster. Jeg giver dig helt ret i det med “ligusterfascisme”.

  Comment by Madame — 21. august 2013 @ 20:05

 4. @Gitte: Når man tænker på, hvor megen menneskelig energi og virketrang, der går tabt i at holde kilometervis af ligusterhække ved lige, så er det da lige til at blive ked af! Hvad nu, hvis de brugte energien til noget fornuftigt!. Nogle steder er der ligefrem hæk på hæk. Jeg får den tanke, at det må være nogle meget lyssky aktiviteter, der foregår inde bag sådan en dobbelt hæk.

  Comment by Henny Stewart — 21. august 2013 @ 20:13

 5. Jeg melder mig blandt ligusterfascisterne! Den har nemlig den store fordel, at den er meget tæt. Det er et træhegn også, men det er da endnu mere kedeligt at se på …
  Når man bor så tæt på hinanden, som vi gør i rækkehuskvartret, sætter jeg altså stor pris på at kunne have mit privatliv i fred og at kunne gå rundt i min egen have uden tøj på og med morgenhår (sidstnævnte dog ikke lige for øjeblikket …); derfor en to meter høj ligusterhæk mellem os og naboerne … og der foregår skam ikke noget lyssky 😉

  Comment by Ellen — 21. august 2013 @ 21:12

 6. @Ellen: Vi har skam en høj hæk ind til naboerne. Den er dog hverken særlig tæt eller særlig lyddæmpende, hvilket især går ud over os. Vi er nemlig ikke videre interesserede i at høre, hvad de snakker om inde hos naboens! Vi har dog ikke en hæk ud mod vejen. Der var plantet en lille, forkølet en, da vi flyttede ind, men vi hev den op, for den ville hverken visne eller gro. Den var bare træls at se på. Jeg undrer mig bare over, hvorfor folk har dobbelte hække ud til vejen, for ikke at snakke om meterhøje plankeværk. Det forekommer mig stadig en kende asocialt! 😉

  Faktisk ved jeg ikke engang, hvad slags hække det er, vi har ind til naboerne. Det kan da godt være, at liguster ville være bedre, men vi skal nu ikke til at sætte en ny hæk ind.

  Comment by Henny Stewart — 21. august 2013 @ 21:19

 7. Flotte sko. Dejligt med farver. Jeg har også et par turkis.
  Hos os er der ingen ide i at lade ligusteren vokse højt op. Vi kan alligevel ikke skærme af. De 4 lejligheder har fælles indgang gennem to haver. I begyndelsen, jeg boede der, generede det mig. Jeg prøvede at lave skjul på terrassen med hurtigt voksende buske, men det fungerede ikke alligevel. Min terrasse er som en fortovscafe, og sådan er det for de fleste af de 10 lejligheder, der ligger i stueetagen. Jeg kan se alle (og følge med ;-)) Og alle kan se mig. jeg har vænnet mig til det, og føler mig meget lukket inde, når jeg besøger venner, hvor hækken fuldstændig lukker. Det værste hos os er, at der er et par, der snakker så frygtelig højt. Men en hæk ville ikke kunne skåne os for det 😉

  Comment by betty — 22. august 2013 @ 8:44

 8. @Betty: Det med lyden er også en del af min pointe. Hækkene skærmer ikke af for lyden. Her går vi højst ud i haven i grimt tøj, og det kan naboen såmænd godt se gennem hækken, hvis han skulle være interesseret. Her, hvor vi bor, er alle grundene lange og meget smalle, hvilket betyder, at husene ligger tæt. Hækken hjælper ikke alligevel til at øge fornemmelsen af privatliv. Jeg bruger ikke meget tid i haven, og det er nok en del af grunden.

  Comment by Henny Stewart — 22. august 2013 @ 10:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment