Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. august 2013

Stor fest eller?

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 17:07

Stort flag
Den form for flagning har jeg alligevel ikke set før. Enten er der tale om en meget stor fejring eller? Det minder mig om en gang, hvor et par af mine studiekammerater fra seminariet havde lejet et lille lokale i Skagen til en udstilling. Nysgerrig var man jo, og da jeg var så uheldig at bo i Skagen på det tidspunkt, cyklede jeg over for at se det. Lokalet var vel på størrelse med en gennemsnitsgarage, og når man kom ind, kunne man se, at der var sand på gulvet. På dette sand var udspredt et dannebrogsflag, og oven på flaget var stillet et antal formfranskbrød, sådan
med lige store mellemrum rundt i kanten. Hvad meningen var, fandt jeg aldrig ud af. Der var heldigvis gratis adgang. Ellers havde jeg nok bedt om pengene tilbage.

Den taktik gik ikke, da jeg var med på formningsholdet på kunstrejse til Holland. På et museum var der anbragt en stor dynge sand midt på gulvet. Rundt om sanddyngen havde de lagt et tykt tov. Der fandt vi vist heller ikke ud af, hvad meningen var, andet end at de besøgende skulle blive sure og sparke til tovet, hvilket de (vi) da også gjorde. Men de havde vist nogle malerier af Mondriaan i en anden sal, så helt snydt blev vi nu ikke.

Dagens ur er en Panerai-homage, også kaldet “jernværket”. Der fik jeg virkelig noget for pengene. Jeg tror, det vejer et pund eller deromkring.
Den 23. august

2 Comments »

  1. Manglede de monstro en flagstang?
    Det er ikke al kunst, man behøver at forstå, men noget kunst er godt nok mere underlig end anden kunst 🙂

    Comment by Ellen — 23. august 2013 @ 21:57

  2. @Ellen: Det kan godt være, at de manglede end flagstang. Huset så nybygget ud, og så er det jo ikke alle detaljer, man sådan kan have på plads. – Der skal selvfølgelig være kunst, som ikke alle fatter meningen af, men noget af det bliver godt nok rigelig kunstigt! 😎

    Comment by Henny Stewart — 23. august 2013 @ 23:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment