Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

31. august 2013

Det hjælper at være småtosset

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 18:15

EUC Nord
Ca. så langt som til denne afdeling af EUC Nord nåede jeg i dag på min stadig 1-gears cykel, før jeg besluttede at vende om. Der er en ret kraftig vind i dag, og jeg havde ikke lyst til at køre alt for langt i modvind. Ca. 4,6 km blev det til iflg. Runtastic, og da den forlader sig på GPS, skal det nok stemme.

Jeg har i dag skrevet følgende på min Facebook:

Svar til flere bekymrede: Nej, min mand slår mig ikke. Det holdt han op med i sidste uge, fordi hans stok knækkede! 😉

Der er en historie bag. Naturligvis. Den kommer her.

Gemalen har altid haft “issues” med folk, der henvendte sig til ham uopfordret. Spammende telefonsælgere fx. Der brugte han en overgang en bådsmandsfløjte. Hvis folk ikke havde identificeret sig på en for ham tilfredsstillende måde indenfor 10 sekunder, fik de piben lige i øret. Det gik på et tidspunkt ud over en af mine kolleger. Så snakkede vi om det, og bådsmandsfløjten blev lagt i en skuffe. En anden kategori er Jehovas Vidner. Efter at gemalen har lukket op for dem et par gange, er de ligesom holdt op med at komme her.

I dag vågnede jeg rigtig tidligt. Jeg var gået sent i seng, så ved 10-tiden løb jeg tør for energi. Jeg gik ind for at tage mig en velfortjent lur. Jeg drømte, at det ringede på døren, og at min mand åbnede for dem. Der blev snakket, jeg kunne i drømmen ikke høre om hvad. Yderdøren blev lukket, en kende hårdt. Der blev ringet på døren igen. Min mand åbnede døren og råbte af sine lungers fulde kraft: F*** Off! Mere end en gang. Så hørtes en anden stemme:”I go to school with Henny”. Døren smækkes igen, stadig i drømmen, og jeg sover videre.

Flere timer senere står jeg op, og ham, der også bor her, fortæller mig, at det ikke var en drøm! Derfor opslaget på Facebook. Derfor også – delvis – denne blogpost. Hvem det end var, der ringede på: Undskyld, undskyld. Men der er altså ikke andet galt her, end at vi er en anelse småtossede, nogle af os mere end andre.

11 Comments »

 1. Ej, for pokker, altså … jeg kan sagtens tilslutte mig mandens adfærd mht. Jehovas vidner, men ellers er det måske lige radikalt nok 🙂
  Han må virkelig have kunnet identificere sig med den engelske tv-serie, der hed “Grumpy Old Men” 😀

  Comment by Ellen — 31. august 2013 @ 18:25

 2. @Ellen: Hvad mener du, “identificere sig med”? Han stod da model til dem! Vi sad i øvrigt og så den serie sammen. Der var en vis grad af genkendelse, men åbenbart ikke nok til at ændre adfærden! 😎

  Comment by Henny Stewart — 31. august 2013 @ 18:47

 3. Det er flot med din 4.6 kilometers cykeltur!
  Din historie minder mig om dørmåtterne, der kan købes her, og hvor der står: Here lives a lovely lady and a grumpy old man …:)

  Comment by Madame — 31. august 2013 @ 19:34

 4. @Gitte: Sådan en tror jeg, at jeg skal have fat i. Så er folk da advarede! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 31. august 2013 @ 20:13

 5. Det der med de hundredvis – ganske vist lækre – ure er det en del af det småtossede?
  God søndag!

  Comment by Anna Marie — 1. september 2013 @ 10:19

 6. @Anna Marie: Ifølge min småtossede mand, så er det. Iflg. mig så er min samling en naturlig konsekvens af min store interesse for ure og alt, hvad hertil hører, fx rettidig omhu! 😀

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2013 @ 10:35

 7. Rettidig omhu – det kan jeg godt lide!

  Comment by Anna Marie — 1. september 2013 @ 11:26

 8. @Anna Marie: Ja, det kan jeg også!

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2013 @ 11:36

 9. Kære Henny.

  Jeg har meldt mig ind i blogland igen, og kan se at du er i fuld gang med målrettet motion.. super godt.. 🙂

  Jeg undrede mig godt nok lidt over din status på fb, men tænkte at der nok var en fornuftig forklaring.. Jeg ved nu ikke om det er fornuftigt at brøle af fremmede mennesker, men det er ret sjovt at læse om.. 🙂

  Kh Inge

  Comment by Inge — 2. september 2013 @ 15:10

 10. @Inge: Velkommmen tilbage! Nej, det er ikke fornuftigt at brøle ad fremmede, sagesløse mennesker, men det er noget, vi ikke helt har styr på. Og det får vi nok heller ikke i en alder af næsten 70.

  Comment by Henny Stewart — 2. september 2013 @ 15:54

 11. […] kan man ikke være helt sikker på, at det faktisk er en phoner, man har i røret. Det kan blive overordentlig pinligt i sidste […]

  Pingback by Oktoberstatistik « Hverken fyrre, fed eller færdig! — 1. november 2013 @ 19:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment