Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. september 2013

I dag har jeg lært …

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 19:04

Ja, altså ikke det helt store, men lidt har også ret. Især på sådan en søndag, hvor det regner. Nå, meteorologerne lover jo, at sommeren faktisk ikke er forbi, selvom kalenderen altså siger noget andet. Men lad os komme tilbage til det, jeg har lært:

 • Jeg har stadig ikke ret meget pænt at sige om fuldkornspasta
 • Hvis pastasovsen er stærk nok (chili), kan det godt glide ned alligevel
 • Den yngste af kattene er bange for støvsugeren. Vi har haft ham i over et år

I dag har jeg grundet over:

 • Når jeg er oppe på at have blokeret 500 annoncører, som er det maksimale antal, man kan blokere, i Google adwords fra at annoncere på mine sider, hvem skal jeg så først droppe, Kr|f@ eller asiandating(dot)com? Jeg skal lade jer vide, hvad jeg er kommet frem til, når det bliver aktuelt

I morgen går det løs igen med træning og alt det der.

God søndag aften til dig!

13 Comments »

 1. Så er det godt, at jeg holder mig til den frankofone kalender, hvor sommeren varer fra 21. juni til 21. september; og de har da også lovet 30 grader onsdag-torsdag. Jeg klager ikke!

  Pudsigt det med fuldkornspastaen – jeg er vild med det, når jeg endelig spiser pasta.

  God søndag aften!

  Comment by Nille — 1. september 2013 @ 19:33

 2. @Nille: Tak skal du have! Det er måske en bedre fuldkornspasta, man kan få nede hos dig? Jeg ville nok også hellere køre efter den franske kalender. Nu er I jo også længere sydpå, så på den måde kommer pengene måske til at passe alligevel.

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2013 @ 19:36

 3. Jeg har aldrig smagt fuldkornspasta, så den mutation har jeg ingen klar holdning til.

  Hvordan ved du, at de annoncerer på dine sider? De annoncer, jeg ser, er altid sobre og relevante, men hvis nogen fortæller mig at Kristelig Fagforening eller andre gule optræder på mine sider, vil jeg ikke være sen på tasterne – så hellere Sodoma og Gomorra …

  Comment by Eric — 1. september 2013 @ 20:11

 4. @Eric: Jeg ved det kun, fordi jeg har set det. Man kan jo ikke vide, hvilke annoncer, andre får serveret. Det er i virkeligheden det, jeg har mest i mod systemet. Jeg ved sandelig ikke, hvorfor du kun får serveret sobre annoncer! 😉

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2013 @ 20:39

 5. Vores kat overvandt ikke i sine ni år sin dybtfølte angst for vores støvsuger 😀
  Meget kan glide ned med god og stærk chili til at hjælpe.

  Comment by Ellen — 1. september 2013 @ 20:54

 6. @Ellen: Jeg er ret sikker på, at vores ville kunne vænne sig til støvsugeren, hvis de hørte den en gang i mellem og ikke kun hvert andet år. Ja, chili er en udmærket ting. 😀

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2013 @ 20:58

 7. @Henny, det må være fordi, de målretter deres annoncer efter min søgning 😉

  Comment by Eric — 1. september 2013 @ 21:05

 8. @Eric: Det skulle man tro, men sådan kan det virkelig ikke hænge sammen, for så skulle jeg jo også kun få pæne, sobre annoncer serveret! 😀

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2013 @ 21:09

 9. Jeg har aldrig kunne se ideen i pasta, fuldkorns eller ikke. Det er jo bare mere eller mindre kunstfærdigt formet melklister, stivnet melklister. Jeg har nok ikke fulgt godt nok med, for der er åbenbart en grund til, at du skal trækkes med det. Hvad er der i vejen med kartofler?

  Comment by Rasmine — 1. september 2013 @ 22:34

 10. @Rasmine: Der er overhovedet intet i vejen med kartofler. De er bare ikke pasta! Jeg elsker pasta. Men som diabetiker må jeg ikke få ret meget af det, og det lidet jeg får, skal helst være fuldkorns. I øvrigt må jeg heller ikke få for mange kartofler. Jeg skal i det hele taget passe på mine kulhydrater.

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2013 @ 23:55

 11. Som det fremgår, er jeg ikke pastafan, men jeg tænkte faktisk også på, at kartofler ud over efter min mening af smage bedre, må være sundere end pasta, uanset kulhydraterne.

  Comment by Rasmine — 2. september 2013 @ 1:16

 12. En stærk pastasauce er en god ting 🙂 Kan du ikke prøve at variere pastaen med fx parboiled, brune ris?
  Vores 10 år gamle hunkat har stadig ikke accepteret støvsugeren, men skynder sig væk, når hun hører lyden.

  Comment by Madame — 2. september 2013 @ 7:30

 13. @Rasmine: Jo, kartofler smager rigtig godt, men jeg kan ikke helt undvære pasta. Jeg synes ikke, det bliver rigtig italiensk med kartofler bolognese.

  @Gitte: Jo, brune ris er bestemt en mulighed, men jeg vil nu så gerne have lidt pasta en gang imellem. Det kan godt være, at katte generelt ikke kan lide støvsugere. Det kan jeg så trøste mig med. 😉

  Comment by Henny Stewart — 2. september 2013 @ 15:57

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment