Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. september 2013

Sukkerkolde luftkasteller

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 16:11

Luftkastel
Nok er grundpriserne høje i Hjørring Midtby, men det her er latterligt!. Nå, der er sikkert en god udsigt deroppefra. Det må være mærkeligt at gå rundt deroppe og vide, at huset hænger i den blå luft.

På vej hjem fra træning i dag fik jeg pludselig meget ondt i nakke, skuldre og arme. Det var så slemt, at jeg måtte stoppe og parkere cyklen ved et busstop. Der ringede jeg til min mand og bad ham komme og hente mig. Mens jeg ventede, var jeg tæt på at besvime. Så i bogstaveligste forstand sol, måne og stjerner. Det var så nok mit første møde med hypoglykæmi. Memo til mig selv: Spis noget fornuftigt før træning, specielt hvis du vil cykle derhen og hjem igen.

Nu er jeg hjemme igen, har fået noget at spise, og er ok. Jeg ænsede det ikke, men jeg skulle nok have taget en sukkermåling, inden jeg spiste noget. Så ville jeg have haft belæg for at mene, at det var en episode med hypoglykæmi. Nå skidt. Jeg styrede helt instinktivt mod køkkenet og køleskabet, og det var også der, hjælpen var at finde.

8 Comments »

 1. Mystisk. Jeg har lige været inde på Central Station Inns hjemmeside mhp. overnatning nær Ciampino lufthavn i Rom. Klikker bagefter ind på din blog via Facebook og finder en annonce for Central Station Inn under dit billede. Findes der en naturlig forklaring?

  Comment by Anna Marie — 2. september 2013 @ 17:08

 2. Uha, det lyder yderst ubehageligt med dit møde med hypoglykæmi. Kan du ikke fx spise et par æg, inden du cykler til træning? Jeg ved ikke meget om diabetes og ved slet ikke, om du må få æg – men æg giver en dejlig mæthed i lang tid.

  Comment by Madame — 2. september 2013 @ 17:37

 3. Det tager lidt tid at lære at styre sin diabetes, men mon ikke du kommer efter det.

  Det hus ser da godt nok spøjst ud.. Jeg gad nu godt se det indefra og høre ejerne, om de tanker de har gjort sig for at ende op med det resultat.

  Comment by Inge — 2. september 2013 @ 17:47

 4. Det kan være meget ubehageligt – godt du bevarede fornuften og ringede til din mand. Jeg kender en, der opførte sig, som var han på narkotrip, når det skete for ham – han var uimodtagelig for sund fornuft og ville i særdeleshed ikke have noget med sukker i!

  Comment by Ellen — 2. september 2013 @ 18:19

 5. Fantastisk hus og godt der ikke skete dig noget.

  Comment by Stegemüller — 2. september 2013 @ 19:53

 6. @Anna Marie: Google serverer annoncer, der passer til dine søgninger. Du kan læse mere om det her. Det er ikke kun på min side, du vil opleve det. Det er nok på alle sider, der bruger Google adsense.

  @Gitte: Det med æggene er rigtigt. Jeg skal simpelthen have noget protein i mig, inden jeg tager til træning eller laver noget andet, der kræver anstrengelse.

  @Inge: Hvis det hus er indrettet med det bedste fra Biva, ville man blive lidt skuffet, ikke? Ikke fordi der er noget i vejen med Biva, men man forventer noget ekstraordinært.

  @Ellen: Jeg har aldrig været en, der led i stilhed. Det kan være mig til hjælp nu. Hvis man når for langt ind i en hypoglykæmi, bliver man meget underlig i hovedet. Jeg skal også have købt noget druesukker, jeg kan have liggende i tasken til den slags tilfælde.

  @Stegemüller: Ja, det er lidt fantastisk. Der må være nogle kolossale kontravægte under det hus. Jeg er også glad for, at der ikke skete noget. Det var også først, da jeg var kommet hjem, at det gik op for mig, hvad det var, jeg havde oplevet.

  Comment by Henny Stewart — 2. september 2013 @ 20:33

 7. Tak for din hilsen – Jeg foretrækker også radiser i normal størrelse.
  I det hus skal man vist ikke stampe hårdt i gulvet.
  Grim men lærerig oplevelse – pøj – pøj!

  Comment by Rimkogeren — 3. september 2013 @ 13:06

 8. @Rimkogeren: Nej, det med at stampe i gulvet havde jeg slet ikke tænkt over. 🙂

  Ja, oplevelsen var både grim og lærerig. De fleste oplever det før, de får diagnosen diabetes. Jeg har sikkert kun undgået det, fordi jeg har været så immobil først og derefter luddoven, efter min operation. Men ja, jeg har lært noget.

  Comment by Henny Stewart — 3. september 2013 @ 13:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment