Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

6. september 2013

Træt

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 20:56

Selvom den træning, jeg gennemgår nu, ikke kan kaldes hård efter normale standarder, er det som om, jeg ikke kan klare de mange tusinde skridt hver dag. Efter at have fået meget motion en dag, går den næste dag med at restituere sig. De gange, jeg har trodset det system, er jeg kommet til at betale prisen bagefter. Det må alligevel være nogle gamle, brugte muskler og led, jeg har.

10 Comments »

 1. Åh, så gamle er de heller ikke. Det er nok snarere et spørgsmål om, at lejerne skal smøres op og have lidt runtime.

  Comment by Eric — 6. september 2013 @ 21:24

 2. @Eric: Hvis du med “runtime” mener, at jeg skal ud og løbe, så kan jeg fortælle dig, at jeg ikke løber. Aldrig har løbet og heller ikke skal løbe. Det kan simpelthen ikke lade sig give sig. Løber ikke engang efter bussen.

  Comment by Henny Stewart — 6. september 2013 @ 21:28

 3. Din krop bestemmer. Man skal måske nok presse sig selv lidt, men også kun lidt – alt andet tror jeg ikke på, kan være sundt for sådan nogle halvgamle stødere som os!

  Comment by Ellen — 6. september 2013 @ 22:27

 4. @Ellen: Nej, jeg tror heller ikke, man skal presse sig selv ud over et vist punkt. Jeg har også lige fundet ud af, at mit blodtryk er ekstremt lavt, og jeg får endda medicin for forhøjet blodtryk! Der er lige et par ting, jeg skal have drøftet med min læge.

  Comment by Henny Stewart — 6. september 2013 @ 22:38

 5. Mon ikke du presser dig selv for hårdt?

  Comment by betty — 6. september 2013 @ 22:55

 6. @Betty: Det skulle man jo have forsvoret, men jo, der kunne være noget, der tyder på det.

  Comment by Henny Stewart — 6. september 2013 @ 23:15

 7. Små skridt får dig også frem, pres nu ikke alt for hårdt.

  Comment by Inge — 7. september 2013 @ 7:03

 8. @Inge: Det er nok korrekt. Man kan dårligt gå fra total inaktivitet hård træning bare sådan “lige”.

  @Stegemüller: Ja, det er også det, jeg har fået at vide, at jeg skal lytte til min krop. Min krop har så haft det med at sige, at jeg bare skal blive siddende foran fjernsynet.

  @Naja: Ok, jeg vil således opmuntret regne min reaktion for normal og bare indrette mig efter det!

  Comment by Henny Stewart — 7. september 2013 @ 14:00

 9. Det er en kunst at træne rigtigt og du må lytte efter din krop. Jeg synes egl. det lyder OK at du skal restituere dig en dag efter hvert træningspas. Det tyder på at du presser dig selv, og derved langsomt bliver stærkere.

  Comment by Stegemüller — 7. september 2013 @ 13:05

 10. Det lyder også for mig ganske normalt, at din krop har brug for restitution hver anden dag. Mon ikke det er et spørgsmål om “pyskologi” – at du skal acceptere, at i dit tilfælde hedder træningsmønsteret mange skridt i dag, færre i morgen, flere i overmorgen, så lidt færre dagen efter og så fremdeles. Det er jo i øvrigt for så vidt bare en variant over det meget udbredte interval-træningstema.

  Comment by Naja — 7. september 2013 @ 13:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment