Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. september 2013

7-9-13

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 15:10

Nu må vi håbe, at alle de giftelystne, overtroiske når at blive gift i dag. Ellers må de jo vente i 100 år, før de får chancen igen.

Nu er jeg ikke særlig overtroisk, og jeg er allerede gift, så min vej faldt ikke om ad et borgmesterkontor i dag. Men en lille havevandring kunne det blive til. Der er noget, man kunne høste, hvis man gad:
Æbler
Der er også nogle bær, der ikke egner sig til at blive høstet, men de er ret dekorative:
Bær
Sommeren synger uomtvisteligt på sidste vers. Kan vi ikke mærke det på temperaturen, kan vi mærke det på, at det bliver tidligt mørkt om aftenen. Og det med temperaturen er på vej. Der er efterår i luften.

Da jeg var barn, havde vi en nabo, der på alle mulige tidspunkter sagde: “Glædelig jul! Det kan det jo snart blive”. Jeg kom til at tænke på ham, da jeg gik forbi en af vores varianter af Kristtorn:
Snart jul?

7 Comments »

 1. Hehe.. Ja jul bliver det jo altid.. 🙂

  Comment by Inge — 7. september 2013 @ 21:16

 2. @Inge: Spørgsmålet er bare, hvor glædelig den så bliver!

  😀

  Comment by Henny Stewart — 7. september 2013 @ 22:04

 3. Det er en flot benved og kristtorn, I har! Jeg kender nogle, der allerede ved sankthans siger: Ak ja, nu bliver dagene kortere, og det er snart vinter igen … 🙂

  Comment by Madame — 8. september 2013 @ 7:59

 4. Der er bid i luften, men efteråret som sådan har jeg intet imod – elsker alt det, der kan høstes og tilberedes på denne årstid. Jeg må være en rigtig samler 🙂

  Comment by Ellen — 8. september 2013 @ 12:57

 5. Nu er jeg stødt på dit navn så mange gange, at jeg i den seneste tid har læst lidt lidt om hvad du skriver. Jeg har især læst om din sygdom.
  Efteråret er på vej. I dag på vej hjem, så vi at der allerede var efterårsspil på en stribe træer vi mødte. Tidligt synes vi, måske er det sommerens vandmangel, eller også er vores hukommelse bare ikke så god. Jeg har lige en masse jeg skal have høstet endnu 🙂

  Comment by Pia — 8. september 2013 @ 13:28

 6. @Pia: Velkommen til. Det er lidt svært, lige nu, at vide om træernes blade bliver gule p.gr. af efteråret eller tørken.

  Comment by Henny Stewart — 8. september 2013 @ 15:22

 7. @Gitte: Ja, den slags kender jeg også. Det må være svært at nyde nuet, hvis man har det på det måde.

  @Ellen: Jeg kan også sagtens klare resten af året. Det er mere årets første måneder, jeg har problemer med.

  Comment by Henny Stewart — 8. september 2013 @ 15:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment