Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

9. september 2013

Mens det stadig er overskueligt

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 20:46

Søgesætninger
Ja, inden der bliver for mange af dem, vil jeg bringe de hyppigste sætninger, der her i september har ført frem til denne blog. Nogle af dem får lov at stå for sig selv, andre ikke.

Grøn: Jeg er altså stadig hverken frisør eller stylist eller på anden måde ekspert i at få folk til at se godt ud. Tværtom! Faktisk forholder det sig sådan, at jeg som oftest ligner et forblæst læs hø, hvadenten jeg har gjort mig umage eller ej.

Blå: Fat det nu: Grå er en farve. På håret kommer den automatisk, hvis man lever længe nok. Kan man ikke lide farven, findes der kemikalier, der kan løse problemet. Ganske vist risikerer man at bryde ud i diverse symptomer på allergier, som man ikke anede, at man havde. Desuden påfører man sit miljø en forurening, som ingen endnu kan forudse konsekvenserne af, men som ganske givet vil være der.

Orange: Skal det være, så skal det være på denne måde. I hvert fald, hvis det er mig, der er patienten. Only way to go! Your mileage may vary.

7 Comments »

 1. Den der ‘decoupage på tagsten’ er da lidt underlig … og lurpak smør plejer du mig bekendt ikke at tale specielt meget om 🙂

  Comment by Ellen — 9. september 2013 @ 21:38

 2. @Ellen: Jeg har måske nævnt “decoupage” et par gange, men aldrig på tagsten. “Lurpak” skrev jeg om, dengang der udbrød hungersnød i Norge.

  😀

  Comment by Henny Stewart — 9. september 2013 @ 21:56

 3. Hahahaaaaa… 🙂

  Comment by Inge — 9. september 2013 @ 22:09

 4. @Inge: Ja, ikke? 😀

  Comment by Henny Stewart — 9. september 2013 @ 22:11

 5. Decoupage på tagsten er det første, jeg så – den er virkelig sjov 🙂

  Comment by Madame — 10. september 2013 @ 7:27

 6. @Gitte: Ja, det er jo mest Dronning Margrethe, der laver decoupager. Måske skulle man sende tippet til hende? Det kan vel være svært at finde nye emner at decoupere på …

  @Stegemüller: Nu er det jo ikke udelukkende Googlesøgninger, men alle søgninger, der præsenteres. Man skal også huske, at det er en automatisk proces, og der er – endnu – grænser for, hvor intelligente sådan nogle kan være.

  Comment by Henny Stewart — 10. september 2013 @ 15:55

 7. Det vil altid undre mig, hvorfor Google sender alle disse links til helt fremmede websites. Jeg troede, at Google henviste intelligent, men det er åbenbart ikke altid tilfældet.

  Comment by Stegemüller — 10. september 2013 @ 10:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment