Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

12. september 2013

Skriv titel her

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 16:48

Overskriften er jo den, der står, før man begynder at skrive. Jeg syntes lige, den kunne få lov til at være overskrift i dag. I dag skal vi i øvrigt huske at trykke på “opdater”, hvis vi blogger med WordPress på eget domæne. Der er kommet en ny version, og her gælder det om at være på forkant.

Jeg har været til træning i dag. På cykel. Iført min nye cykelhjelm, men den kommer der ikke noget billede af foreløbig. Den er nemlig så grim og uklædelig, at jeg er bange for at ødelægge kameraet i min telefon!

5 Comments »

 1. Godt at høre at du har været til træning – og på cykel. Kan du mærke, det giver en bedre kondition?

  Comment by Madame — 12. september 2013 @ 17:29

 2. @Gitte: Ja, men især bliver jeg ikke så forpustet. Eller jo, det gør jeg, men jeg behøver ikke at bruge inhalator så meget. Der er jo forskel på, om man føler sig naturligt forpustet, eller om man tror, man er ved at omkomme.

  @Lissi: Ja, det er jo sådan, man må ræsonere. Tilværelsen er vist ikke så spændene, hvis hjernen er blevet til røræg.

  @Ellen: Så det mener du? Ja, men det er nu nogle meget fintfølende sensorer, der sidder i sådan noget apparatur, og dyre er de jo også, så det gælder jo om at passe godt på dem!

  @Stegemüller: Jeg træner såmænd ikke så meget. Jeg bevæger mig sikkert mindre end et menneske med et job, men sammenlignet med, hvordan jeg var før, er det selvfølgelig meget. Jeg er også selv ret indtaget i mine ure. Pas på, det er en virus, det med at kunne lide ure! 😉

  Comment by Henny Stewart — 12. september 2013 @ 22:47

 3. Godt Henny. Skidt ned udseendet….sikring af hovedet er vigtigere:-D

  Comment by Lissi — 12. september 2013 @ 19:44

 4. Kameraer kan holde til rigtig meget rent psykisk. Det er jeg et levende eksempel på, da endnu ingen kameraer er afgået ved døden af at tage et billede af mig – men jeg forstår godt, hvad du mener … 😉

  Comment by Ellen — 12. september 2013 @ 20:38

 5. Det er super, at du træner så meget, det kan godt være svært at komme i gang, men når man har fået lettet sig, er det jo en leg.

  Jeg er betaget af alle dine smukke ure.

  Comment by Stegemüller — 12. september 2013 @ 21:59

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment